Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Lagi

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaa wszystkim... mam problem:( dawnoooo grałem w combat arms eu lecz zostałem zbanowany i kilka dni temu zmieniłem adres mac i ip no i działa lecz... lecz są lagi mam takiego "HACKA" co pokazuje liczbę fps kiedyś mialem okolo 45 - 70 stałe a teraz mam 35 jak patrze na ściane a jak np. na mapie snow waley zobacze tą wierzę to mam np już tylko 15 fps`ów czy np. zobacze kilku wrogów to też :( co mam zrobić żeby powróciła stara liczba fps`ów??

Dodam iż teraz na nowo instaluje ( na innym dysku )

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Hmm... Od kiedy masz ten problem? Spróbuj zainstalować sterowniki do karty graficznej.

Powiem Ci tak mam to od kiedy bana niemam czyli od początku jakies 2-3 dni kiedyś tego nie miałem a sterowniki najnowsze i najzgodniejsze

Opublikowano

Jeśli to po banie, usuń wszystkie pozostałości hack'a, wyczyść rejestr, moim zdaniem usuń cały folder Nexon'a z dysku i zainstaluj ponownie.

Opublikowano

Jeśli to po banie, usuń wszystkie pozostałości hack'a, wyczyść rejestr, moim zdaniem usuń cały folder Nexon'a z dysku i zainstaluj ponownie.

Ja już miałem z 4 formaty i 2 razy instalowałem na nowo windowsa ( nie mając nadziei, że to zadziała i nie zadziałało tylko zmieniłem maca) hacka ani już nic niema ;)

Opublikowano

Tak już będziesz miał, też nie gram już w CA z tego powodu.Po prostu tak masz, bo zmieniłeś SWOJEGO MAC'A co miałeś na stałe, na innego.Tak jest , było i będzie.

No wątpie... w innych grach tak niemam a inni koledzy z klasy ( dokładnie 5) też zmieniło mac`a tak jak ja.. i tak nie mają

Opublikowano

Siemaa wszystkim... mam problem:( dawnoooo grałem w combat arms eu lecz zostałem zbanowany i kilka dni temu zmieniłem adres mac i ip no i działa lecz... lecz są lagi mam takiego "HACKA" co pokazuje liczbę fps kiedyś mialem okolo 45 - 70 stałe a teraz mam 35 jak patrze na ściane a jak np. na mapie snow waley zobacze tą wierzę to mam np już tylko 15 fps`ów czy np. zobacze kilku wrogów to też :( co mam zrobić żeby powróciła stara liczba fps`ów??

Dodam iż teraz na nowo instaluje ( na innym dysku )

Dobra działa proszę moda o zamknięcie tematu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...