Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metiny Dwa..

Markuss345

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem , też tak miałem . Po prostu gdy ci się jeszcze patch włącza to to nie możesz drugiego włączyć . tak mi się wydaje dopiero gdy będziesz miał liste to 2 odpalaj . mi to pomogło lecz nie wiem co u cb gra..

syhydro1.jpg
Opublikowano

ewentualnie odpalaj przez obejście ;)

Lecz osobiście próbowałbym pierw zainstalować SP3

bo wychodzę z założenia ze skoro powinno działać a nie działa to trzeba rozwiązać problem :D

Pozdro

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Przez obejście to znaczy jak?

Jak pierwszy raz odpalałem metina trzeab było coś z cheat'ami zaakceptować może to być spowodowane tym?

Przed chwilą miałem tak że włączyłem launcher'a wyłączyłem i jak chciałem jeszcze raz wyłączyć to mi wyłączyło komp.

I tak jest mniej więcej za każdym razem jak mam już metin'a jednego zalogowanego i jestem na srw i podczas włączania launcher'a wyłącza mi kompa..

Opublikowano

z ta akceptacja to stare bardzo i nic nie zmienia.

Co do obejścia odpalasz notatnik >wpisujesz "start metin2client.bin">zapisz jako>start.bat (typ plikow zmieniasz na "wszystkie pliki"> wklejasz do folderu z metinem świeżo utworzony plik o nazwie "start.bat" ( ikonka takiego okienka ze śrubka) i metina uruchamiasz przez ten własnie plik omijając pachera, co powinno nie resetować komputera, sam tego używam bo mi tez się resetuje ale to wina tego ze nie posiadam SP3.

Jeżeli pomoglo daj Like'a

P.S.

Jak nie będziesz mogl poradzić sobie ze zrobieniem obejścia (w co szczerze wątpię ) napisz to ci upne na jakiś hosting.

@Down

Dzieki za Like'a i ciesze się ze udało mi się Ci pomoc.

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...