Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytania dla ogarniętych

Hs.

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Siema jest taka sprawa założyłem strone na facebooku nie powiem jak sie nazywa dam przykład np. fanpage o nazwie "mianiak" posiadam go ok. 1 tydzień i właśnie pisze mi ziomek że on robi taką domene o nazwie "maniek" i że mam usunąć swoją strone na facebooku albo porozmawiamy inaczej . Czy moge mieć za to jakieś chłopoty?

Gość Pexior05
Opublikowano

Aha czyli jak mam na imię i mam fanpage Michał a gościu chce mieć domenę o takiej nazwie to muszę zmieniać imię ?

Bzdura, przynajmniej ja o tym tak sądzę.

Opublikowano

A kto pierwszy założył to fanpage? Jak on teraz zebrał się za stworzenie takiej i takiej strony, to Ty powinieneś go trochę nastraszyć. :D

Niech spłynie to po Tobie, jak woda gdy bierzesz prysznic.

Nie kasuj żadnego Fanpage, bo jakiś łepek Cię nastraszył.

Chłopó(u)t nie da się mieć. : o

2009 - słyszysz mnie?

Bywalec
Opublikowano

Tak też myśle on mówi że jego stron jest w remoncie ...

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Jeżeli Ty pierwszy założyłeś to olej go.

Jeżeli na odwrót , to naruszasz prawa autorskie.

(Aluzja)

Wydajesz gierke.

Ja robie swoją i daje identyczną nazwe , a napisałem że twórca to ja , nie Ty.

Tak samo byś miał problem.

Albo jak by jakiś nowy user kazał mi zmienić moją nazwe (Maxa..) to przecież bym go wyśmiał..+ olał.

Jak pisaliśmmy jeżeli Ty to 1 zalożyłeś , powiedz mu niech ssie.

Bywalec
Opublikowano

Raczej on pierwszy założył ale ja nawet nie miałem pojęcia że takie coś istnieje . Ja mam taki fanpage na facebooku, a on ma strone www w dodatku mówi że jest w remoncie

Opublikowano

Miałeś prawo założyć coś takiego przecież zrobiłeś to nie umyślnie. Nie ma się co bać

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
Raczej on pierwszy założył ale ja nawet nie miałem pojęcia że takie coś istnieje . Ja mam taki fanpage na facebooku, a on ma strone www w dodatku mówi że jest w remoncie

Olej go.

Niech sobie ma WWW strone , a F.P. pewnie założył ostatnio i tyle ;/

Nie przejmuj się takimi chłopie , chce tylko chwałe dla siebie zagarnąć.

Opublikowano

Jeśli ten fanpage który zrobiłeś nie jest podszywaniem się pod niego, to ziomek Ci może naskoczyć. Prawo pierwszego... Ty zrobiłeś taką nazwę i ją posiadasz... jego problem. Jeśli by się dalej napataczał to możesz go zgłosić za groźby itp... nawet za wymuszenie. A to ze ma www itp... to tylko pierniczenie. Jakbyś miał fanpage i odnosi się jego nazwa np janusz.pl, a on posiada taką domenę... to z lekka podchodzi pod podszywanie się pod autora tej domeny.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Posługujesz się np nazwą jego filmy, logami jej czy innymi tego typu bajerami? Może tak tylko o tym nie wiesz? Lepiej sprawdź bo jezeli wyjdzie na to że promujesz jego produkty podszywając je pod siebie (nieumyslnie wiadomo) to możesz mieć kichę.

Pozdro

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Jeśli Twój Fanpejdż nie jest jakąś podszywką pod jego autorską stronę, gdzie wymuszasz jakieś datki pieniężne czy też inne tego typu sprawy, to SPOKOJNA GŁOWA.

To, że on spóźnił się z założeniem takiego FanPage to jest to jego problem. Olej jego pierdolenie. Jeśli będą groźby odnoszące się do życia realnego to możesz go postraszyć zgłoszeniem na policję ;).

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...