Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc BG&UO

adam11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od niedawna gram sobie na BG ale takze i na UO i teraz pytanie do was graczy:

Czy i jakimi brońmi grac, caly czas gram na CQC ale mi sie juz znudzilo ;[ i ostatnio kupilem sobie granatnik mks(nie pamietam nazwy) i nawet dobrze mi sie gra mam tez m249 dla heviego na 8 slot i pytam sie was na jakis mapach najlepiej grac z tymi bronmi ale tez mam pytanie jaka bron kupic dla snajpa na 8 slot i na jakich mapach grac pomozcie tylko BG i UO

Opublikowano

Emblem, Zakhar, Ohara

Dla Snipa polecam Camo Barrett, w połączeniu z AW50F na 3 slot nie ma praktycznie możliwości żeby ktoś do ciebie podszedł/podjechał.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Chociaż mało gram na bg i uo to polecam ci emblem, zakhar, bandar, winter forest

Jak gram to staram się na tych właśnie mapkach bo są jak dla mnie najlepsze :D

Co do snajperki na 8 slot to jak już koledzy wyżej camo barrett i aw50f

Opublikowano

Jeżeli ogarniasz samoloty helikoptery to polecam Ci takie mapki jak Engrene Conturas a zwłaszcza Thamugadi. Są to najlepsze według mnie mapki na trybach UO/BG. Napisałeś, że masz mk1s, które jest dobre na dalsze odległości, dokup se stingera i możesz zdejmować samoloty. Na bliską odległość oczywiście te m249 które masz na 8th slot. Jeżeli chcesz se snajperem pograć to możesz spokojnie na emblem poleżeć gdzieś i campić :) Pozdrawiam liczę na lajk :)

Opublikowano

Dziekuje bardzo za odpowiedzi tak własnie myslałem ze na tych mapkach Lajki dla wszytskich Pozdrawiam R3d0xpl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...