Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Pytanie o serwer

kubapl1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Czy podobałby się taki serwer survival, ale z lwc, pvp itp; czy lepszy osada pod cuboidem i mona kupować działki, reszta z pomysłu piewszego.

2.Czy da się zrobić stałe ip, chociaz mam ip z neostrady zmienne, innym programem niz no-ip.

chodzi mi o ip takie jak inne; np 5.142.18.1.1:25565

Dam plusy za pomoc, a i tem serwer będzie myśle vały tydzień uruchamiany, więc jak; poszedł by do gory?

Około 16.00 wejde i sprawdze temat; szkoła

sig.png

Zapraszam!

No to ACTA!

Opublikowano

1. Wiesz w sumie tu jest ciężka decyzja, bo survival jest fajny, ale mogą Ci zrabować domek itp, więc ja zostanę przy działkach itp ; )

2. Co do drugiego nie jestem pewny w 100 % więc się nie wypowiem.

Powodzenia z serwerem : )

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Co do 1 no lepszy zwykły survival, druga sprawa jest bardziej ciekawa :> Musisz odblokować port i nadać własny DNS. Polecam tą stronkę http://dyn.com/dns/ jeżeli masz choć odrobinę umysłu i znajomości angielskiego to sobie poradzisz :P

Mój nowy Internet:

2813783276.png

Opublikowano

jestem wtym zielony, powiesz jak to zrobić? UP

a i te wcześniejsze che zrobić osady, w ktorych beda do kupna dzialeczki, ale za zaplata, takie wioski :) pomysl by sie udal?

sig.png

Zapraszam!

No to ACTA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...