Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[YouTube]Quantanarmo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Włącz lektor. Nudno się to czyta. Poza tym, niektórzy ludzie słuchają, nie oglądają gameplaye (dla mnie to nie są let's playe).

Po prostu to powiedz: nie mów przed zdaniem "yyy". Unikaj mówienia "po prostu", a używaj takich bogatszych wyrazów. Np. "również" zamiast "też".

Mów wyraźniej "ogonki", czyli nie "jednOM" tylko "jednĄ"

PS.: Znowu minecraft? -,- Fuck, usuwam teraz tą grę z dysku.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Pomysły na craft'a masz fajne .

Głos, nie będę ukrywał trochę zawadzał, lecz da się przeżyć .

O samym minecrafcie, cała popularność na Game-playe zasłyneła od pewnie dla wielu śledzących stałych obserwatorów YT i lets playów z minecrafta "JJayJoker" 'a, który swoją popularnością wzbudził zazdrość wielu obecnych gameplayowców, którym zachciało być się takim jak on . Mniejsza z tym, że większośc LP. jest to czysty zamuł, bo osoba nagrywająca:

a ) albo nie umie się bawić

b )albo gra w minecrafta tylko po to, by miała szanse zabłysnąć popularnością wśród innych gameplayowców, to jest według mnie czysty nonsens, nic po za tym .

Jeśli chodzi o Twoje przedstawienie world'a, co prawda widziałem już lepsze, ale ten też jest całkiem fajny . Z głosem wielu wielbicieli mieć nie będziesz, a co do minecrafta, nie ma sensu byś się nawet wysilał jeśli widzisz w tym tylko komentarze na youtube ...

Samych filmików też jest już nie mało, ale jak by na to nie patrzeć, prawdziwy gameplayowiec powinien robić to z pasją, nie po tylko po to, by ktoś kojarzył nazwę jego Nicku .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...