Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTASA-MP]Pytanka znowu

Olszaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam ze robie 2 temat ale siostra mi wylaczyla strone a mialem ustawione juz ;/ dam plus i lubie to limit błagam o pomoc

1 Wskaż przypadki w których występuje PG /l Witam, jak ma pan na imię?

/me uderza z pięści John'a, po czym on przewraca się.

/me popycha John'a. /do Udane?

/me wyciąga nóż z kieszeni i zabija nim John'a. 2 Spokojnie spacerujesz po mieście, w pewnym momencie tuż przed tobą dochodzi do wypadku samochodowego! Jak się zachowasz? Oleję im, przecież dają sobie radę, nie jestem im potrzebny.

Podbiegnę do samochodu w między czasie powiadamiając policję i pogotowie ratunkowe, w miarę moich możliwości postaram się pomóc poszkodowanym, jak tylko mogę.

Po prostu powiem komuś innemu by im pomógł bo mi się nie chcę.

Przejdę obok jak by nigdy nic, nie jestem lekarzem więc nie pomogę. 3 Kumpel nabił Ci BW, bo byłeś AFK, co robisz? Proszę kumpla, by wezwał pogotowie i odegram obrażenia.

Czekam, aż stan BW minie.

Okłamię administrację i wymuszę unBW.

Proszę o unBW, a gdy je dostane zabiję kolegę. 4 Jak kupisz swój pierwszy samochód? Wejdę w panel aukcyjny, znajdę odpowiedni do siebie wóz i będę się licytował bądź kupię go od razu.

Będę pytał się wszystkich na /w czy nie mają na sprzedaż samochodu.

Pójdę do szpitala i będę krzyczeć, czy ktoś nie ma na sprzedaż wozu.

Pojadę do salonu samochodowego i zamówię wóz u sprzedawcy. 5 Porwał cię gang, grożą ci, że cię zabiją. Co zrobisz? Będę próbował zabrać jednemu broń i zabić ich wszystkich.

Będę próbował się wyrwać i uciec tak daleko, aby cię nie złapali.

Spróbuję ujść z życiem w sposób RP i zrobię to co mi każą.

Zacznę spamować na /b, wyzywać ich. 6 Jesteś bardzo dobrym policjantem. Niestety zostałeś zwolniony z pracy. Co możesz zrobić? Wykorzystasz swoje doświadczenie i tworzysz firmę ochroniarską.

Starasz się dostać do organizacji przestępczej, a kiedy dostaniesz się do organizacji starasz się zabić lidera.

Kontynuujesz grę dalej nie będąc w policji.

Robisz strajk utrudniający wyjazdy policji z komisariatu jak i blokujesz wejście do komisariatu. 7 Czy możesz zabić lub pobić inną postać z powodu OOC? Mogę, ale tylko za zgodą gamemastera lub administratora będącego na serwerze.

Nie mogę tego zrobić, bo ta sprawa nie ma związku IC z moją postacią

Mogę, przecież to tylko gra, nie prawdziwe życie

Mogę to zrobić nawet bez zgody gamemastera/administratora, bo mnie obraził w grze i nie ma to znaczenia czy OOC czy IC 8 Podaj przykład prawidłowego raportu. "Pod urzędem miasta grupka graczy urządza DM" (podajemy ID graczy)

"Jaki jest numer na policję?"

"Czy sprawdzi mi ktoś prośbę na forum?"

"Zostałem uwięziony pod podłogą, mogę prosić o pomoc?" 9 Znajomy oferuje Ci na PW przemalowanie, bądź naprawę wozu za darmo. Co robisz? Zgadzam się, w końcu zaoszczędzę kupę forsy.

Nie zgadzam się, bo mogę zostać przez to ukarany.

Zgłaszam go administracji poprzez komendę /report.

Zgadzam się pod warunkiem, że zrobimy to podczas nieobecności administracji. 10 Czym jest DeathMatch? Wykorzystywanie informacji OOC w IC.

Jest to wykorzystywanie bugów, które znajdują się na serwerze do celów własnych.

Zabijanie osób bez powodu.

Uderzanie w daną osobę, bez żadnej akcji Role Play.

Opublikowano

1. /me wyciąga nóż z kieszeni i zabija nim John'a.

2. Podbiegnę do samochodu w między czasie powiadamiając policję i pogotowie ratunkowe, w miarę moich możliwości postaram się pomóc poszkodowanym, jak tylko mogę.

3. Proszę kumpla, by wezwał pogotowie i odegram obrażenia.

4. Wejdę w panel aukcyjny, znajdę odpowiedni do siebie wóz i będę się licytował bądź kupię go od razu.

5. Spróbuję ujść z życiem w sposób RP i zrobię to co mi każą.

6. Wykorzystasz swoje doświadczenie i tworzysz firmę ochroniarską.

7. Nie mogę tego zrobić, bo ta sprawa nie ma związku IC z moją postacią

8. "Pod urzędem miasta grupka graczy urządza DM" (podajemy ID graczy)

9. Zgłaszam go administracji poprzez komendę /report.

10. Zabijanie osób bez powodu.

OIE6isU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...