Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Malinówka

przemo450654

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Przed chwilą gram sobie, patrze mapa Malinówka. Ok. Ładuje się, jest start, zdążyłem się obkręcić o jakieś 90stopni (jgpanther, jakieś 3-4 sek), a juz dostałem, raz i drugi, i zgon. A nie mieli scouta, my ich nie widzieliśmy. O co chodzi ?!

6cluij.gif

Opublikowano

1)Poruszyłeś się.

2)Skąd wiesz że nie mieli scouta [np. chaffe jadący bokiem mapy]?

3)Nawet stojąc w bazie [swojej] część pojazdów jest w stanie wykryć przeciwnika.

Opublikowano

A stąd wiedziałem, żę widzę skład, i prześledziłem ? Dziwne. My ani jendego od niech nie widzieliśmy, a też się musieli ruszać..

6cluij.gif

Opublikowano

Scout nie musiał strzelać, a pojazd z dużym zasięgiem widzenia często jest długo niewidoczny-wiem dziwne ale jednak ta niewielka dolinka po "płaskiej" stronie mapy sporo napsuć krwi potrafi.

Mogłeś też nie zauważyć trackerów.

Opublikowano

Ja pier.. Przeczytajcie. Naciskam magiczny przycisk "tab", patrze nei ma scoutów. Ze wszystkich ! same HT, TD, Arta.. :/ I nie tylko mnie walili, innych obok też, nawet gośći na afk'u = nie ruszali się. Masakra.

6cluij.gif

Opublikowano

Dany jest np. isu, od razu po załadowaniu dojeżdża do linii krzaków na polu. Twoja drużyna go nie widzi, on was tak. Przeciwni snajperzy biją w graczy afk.

Opublikowano

Ja byłem w teamie gdzie jest taki "dołek", przeciwna gdzie budynki. Moich chyba 3 stało pod tą "barykadą" .. I ich nie widziałem.

6cluij.gif

Opublikowano

Jest taka magiczna nazwa SPOTER, która odpowiada za odkrywanie magicznych czołgów które gdy się ruszą giną po 10 sekundach

a co do spoterów między innymi są to:

AMX 12t

AMX 13 75 i 90

pz 38 na

i wiele innych

Przy okazji napisze wam, że spoter to dobry zarobek

signature.png

"Your mother is a nice Lady"

- Said no FPS gamer ever.

Opublikowano

Lornetka polowa i jesteś na widoku... I nikt nie mówi, że to jedna osoba musiała strzelać więc zostałeś pewnie po prostu wykryty

Opublikowano
Jest taka magiczna nazwa SPOTER, która odpowiada za odkrywanie magicznych czołgów które gdy się ruszą giną po 10 sekundach

a co do spoterów między innymi są to:

AMX 12t

AMX 13 75 i 90

Wyjdź!

AMX'y są w stanie nawiązać walkę z dowolnym tierem o 2 wyższym[z medami gorzej] jazda na pałę od 6go tieru bluźnierstwo. Jedynie 12t bym był wstanie zrozumieć przy mm z kilkoma t10.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...