Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] KamerMod Na CavalosMT2

xXBRONEKXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć!

Zauważyłem ostatnio że wiele osób zakłada temat z prośbą o rozwiązanie problemu związanego z połączeniem się przez KamerMod'a na server CavalosmMT2.Większość pisała że pisze im ciągle ''Zostaniesz połączony z serverem'' inni zaś że wybijało ich z wyboru postaci..Ja chciałbym wam pomóc i pokaże wam jak rozwiązać taki problem i swobodnie grać przez Kamer'a.Przedstawiam wam najprostszy i najszybszy sposób:

1.Pobieramy Kamermod'a 2011 i instalujemy ze strony www.metin2mod.tk

2.Po zainstalowaniu , powinniśmy mieć plik o nazwie Connect Helper - wchodzimy w niego :D

3.Gdy pojawi się nam lista serverów , szukamy CavalosMT2

4.Po znalezieniu servera , sprawdzamy czy HexPong jest ''False'' (przesuwamy pasek servera w prawo i tam u góry pisze HexPong):D,jeżeli będzie pisało ''True'' to klikamy dwa razy na pasek servera i po pojawieniu sie tabelki edytowania na dole zaznaczamy na ''False''.Po wszystkim klikamy edytuj i mamy z głowy :rolleyes:

5.Na końcu klikamy raz lewym przyciskiem myszy na server CavalosMT2 w ConnectHelper i wybieramy opcje Uruchom Mod która znajduje się na niebieskim tle w prawym dolnym rogu o.O

6.Kamer nam się włączy , logujemy się i gramy! :D

BARDZO BYM PROSIŁ O SKROMNY + JEŻELI WAM POMOGŁEM!

Opublikowano

Zrób reset kompa , uruchom jako adm :)

W ostateczności pobierz ConnectHelpera ze strony kamer'a osobno jeżeli on ci nie pójdzie to nie mam pojęcia ;x

Opublikowano

Dobra . Teraz mi pisze co innego ... "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć apklikację."

Działa :D

beznazwy1kk.png

Sygnatura by: danielhinz

Opublikowano

Czy przypadkiem nie lepiej skorzystać z tego tuta:

http://www.mpcforum.pl/topic/372198-tutorial-jak-dodac-kazdy-serwer-do-kamermoda/

Dla mnie bez różnicy.

1343548143-U383429.png
ExKid FanART | Gold Member | ExMentor | ExMMT Recenzent | ProUser | Postmarker | Blue Member | Random 2k11!

Wszystko O Mnie:

Mój Fanpage:
https://www.facebook.com/Majken.Majki

Moje kawałki na YouTubie:

http://www.youtube.com/user/tvMajken/videos

Galerie:

- Moje Dema na YouTube
- Zwykła galeria Teksty/Dissy
Staż na Forum:
Wygrane Pojedynki - 128
Przegrane Pojedynki - 47
Remisy - 6
Tutoriale:
Mam ich 10 znajdziecie wszystkie na profilu.
Dziękuje że zaglądacie do działu: Pojedynki

Opublikowano

Kolega up ^^ - poradnik który dodałeś może być nie dla wszystkich łatwy bo trzeba edytować itd . ;)

Ten jest krótki i przejrzysty a co najlepsze - nie trzeba nic edytować. ;0

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...