Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Otineo :]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polska jest pierwszym krajem w którym ruszyło Otineo. Jest to internetowa platforma nowej generacji pozwalająca na emisję reklam video. Jej założeniem jest zachęcanie do aktywnego odbioru reklam przez użytkowników. Platforma wprowadza także nowe i unikalne na rynku internetowym narzędzia dla reklamodawców i marketerów: Pay-Per-View Full Screen oraz Targetowanie Autorskie.

W/w info jest ze strony Benhauer ? Promocja w wyszukiwarkach. Reklama w Internecie.

A tak ode mnie dodam, że strona działa i to dość sprawnie już raz se doładowałem konto za 5zł potrzebowałem 100 pkt. Na start dostajemy 60 otinek (pkt). Za oglądanie reklam dostajemy 1 lub 2 otinki zależy czy długa czy krótka reklama.

Małe info co do rejestracji:

1. Wchodzisz na www.otineo.com klikasz "Zarejestruj"

2. Wpisujesz wszystko jak leci pamiętaj, że musisz podać swój numer komórkowy, żeby działało

3. Potem jak dojdziesz do miejsca polecający to proszę wpisz: 48 505028119 dzięki temu dostane 10 otinek

4. On cię zaloguje automatycznie i teraz musisz aktywować konto. Aby to zrobić musisz zadzwonić pod numer:

800900009 - bezpłatne połączenie zarówno dla telefonów stacjonarnych jak i komórkowych

222053944 - płatny lecz opłata wynosi z 5 groszy maksymalnie

Potem już tylko albo polecasz siebie (swój numer) swoim kumplom i dostajesz 10 otinek za ich rejestrację albo oglądasz reklamy.

silkorgkd9.png

Silkroad Online Player!

Opublikowano

było, teraz gtfo

@up

nie poniżaj się. bardziej nie musisz xo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...