Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Błąd Java Minecraft.wien problem.

Ciasteczko11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Od jakiegos czasu mam problem. Włączam gre, gram 5minut i najpierw robia się takie kreski w grze skaczące. Potem minecraft sie albo zamyka albo zawiesza. Potem wyskakuje błąd java. Że cos tam:

Wystąpił problem z aplikacją javaw.exe i zostanie zamknieta. Jeżeli jesteś w trakcjie pracy informacje mgą zostać utracone. I standardowy raport o pbłędach wina.

Opublikowano

Java siada Tobie, radze zainstalować jave7 32 lub 64 bit, zależy jaki masz system

Opublikowano

Podaj ścieszke javy.

On sobie gra i mu java po czasie siada więc nie ma mowy, że zła ścieżka
Opublikowano

Java siada Tobie, radze zainstalować jave7 32 lub 64 bit, zależy jaki masz system

Wgl. sie nie znam na tym. Podaj mi link i "instrukcje" jak i co.. Zielony jestem.Mam wina Xp

Opublikowano

Hmm mogę strzelać przeinstaluj stery do karty graficznej, przeinstaluj minecrafta. Jeśli nic z tego nie zadziała format ;/

Opublikowano

Hmm mogę strzelać przeinstaluj stery do karty graficznej, przeinstaluj minecrafta. Jeśli nic z tego nie zadziała format ;/

No nie wiem miałem parę modów może to przez to. I tak jest. Gram na nowym minecraft świeżo pobrany 0 modów i działa . Java też jest ale już miałem jave 7

Opublikowano

To mogłeś pisać, że miałeś mody ehh. To wszystko zmienia.

Chociaż, zauwazyłem, że na czystej grze też jest błąd, ale bez zawiechy. Po prostu się wyłącza i nie dochodzi do uszkodzenia save. Przy modach jest najpierw ogromny lag potem bląd ina koniec 3min czekania na wyłączenie. o kurcze juz nie wiem. A nie znam sie i nie chce nic na kompie mieszać

Opublikowano

Może pierw zacznijmy od tego

- Podaj parametry swojego komputera, czyli procesor, ram, karta graficzna.

Spisuje znak w znak z właściwości Mojego Komputera.

Procesor

Intel? Core 2 Duo CPU e7300 @ 2.66GHz

Intel? Core 2 Duo CPU e7300 @ 2.66GHz

Karta Graficzna

NVIDA GeForce 9400 GT

Ram 2GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...