Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrobienie hacka

snajper131

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Owl ty umiesz robić hacki więc prosze o pomoc. Daj link do programu którym robisz all hacki. I jakiś tutorial jak je robić. Opcje do hacka tzn. adresy, kody, język to już sam znajde, potrzebuje program i jakiś tutorial do tego programu. OWL DAM CI 5 GWIAZDEK ZA POMOC. *****

OWL ty się jakoś musiałeś tego nauczyć , ja też bym chciał daj mi to tak jak ty się uczyłeś. Daj tenprogram , którym robisz hack, np ten invisible. I jakiś poradnik. Tak trudno link dać??

Opublikowano
Owl ty umiesz robić hacki więc prosze o pomoc. Daj link do programu którym robisz all hacki. I jakiś tutorial jak je robić. Opcje do hacka tzn. adresy, kody, język to już sam znajde, potrzebuje program i jakiś tutorial do tego programu. OWL DAM CI 5 GWIAZDEK ZA POMOC. *****

Nastempny noob co chce zrobić hacki umiesz c++ ściągnij jakąś baze lub coś. Robienie hackow to trudna rzecz musze przyznac ja akurat umiem robic hacki alew sie nimi nie chwale zeby nie bylo chalasu. Ja robie w visual basic 6 chłopcze bierz się do roboty!!

Opublikowano

dzieki za program ale jakis tutek by sie przydał , tak jak napisałem ten kto pierwszy mi pomorze tzn. program którym zrobie np. invisible i jakiś poradnik, polski najlepiej dostanie *****

• Dodaj nową pozycję...