Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Złote skrzynie

bosmaster44

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hah podniosłem pierwszą lepszą skrzynie na CZESKIM 3 I WYLECIAŁ APIS HAHA ALE MAM FARTA PCHEŁKA 1LVL Z APISEM

Link do zdjęcia

http://zapodaj.net/c...3b2963.bmp.html

ten sam serw jak narazie

APIS 50 NIEWIDEK I 1LF2 AMUNICJA

Opublikowano

nowe konto założyłem kupiłem 13 kluczy za 19.500 urki i ja patrze a tu otrzymałeś drona APIS ;D

coś mnie tknęło żeby nowe konto założyć a już może dron wyleci noi wyleciał xD

Opublikowano

A ja trafiłem 10 zeusów. Też moge firebugiem zmienić -.- . No chyba, że się na mapie pokażesz albo nagrasz 30 sek filmik na mapie jak latasz z apisem ..

chujumuju

Opublikowano

A ja trafiłem 10 zeusów. Też moge firebugiem zmienić -.- . No chyba, że się na mapie pokażesz albo nagrasz 30 sek filmik na mapie jak latasz z apisem ..

hah serio trafiłem Apisa nie wiem wgl co to firebug jestem nowy i żadnych programów nie używałem kolego

Opublikowano

FILMIK DLA KOL.

http://youtu.be/YYYsmjtfCH4

Tak tylko ze w pierwszych sekundach widac ze masz na koncie aby 3 flaxy 0 irkow 0 apisow 0 zeusow wiec na 2 konta filmik robiony... Mnie nie oszukasz

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Tak tylko ze w pierwszych sekundach widac ze masz na koncie aby 3 flaxy 0 irkow 0 apisow 0 zeusow wiec na 2 konta filmik robiony... Mnie nie oszukasz

No i wpadłeś

Nie wiem po co takie cyrki, co to ma na celu? Zdobycie e-sławy, czy może internetowych kolegów? Fejk - zamykam.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

A ja kupiłem 16 kluczy i dropł mi design do golca.. A wiecieee jakiiii ????? Na POWAGE!! ;/

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...