Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zjebany internet - problem

SoJoker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam internet 6mb/s . Przy jakimś pobieraniu idzie z dobra predkościa, ale nie moze odtworzyc nawet filmiku na yt w 360p !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CO JEST KURWA POJEBANE, net 6mb/s i 360p film nie ruszy??? Dodam ze przez miesiac jak dostalem 6mb to na 720p dalo sie na looze oglladac i nie cielo a teraz na 360 po 20 sek zacina i buforuje, wiec co jest kurwa?

@Edit - Wszystko wylaczone - skype, gg steam itp i na 240p tnie.

Opublikowano

@Up nie pomogło :< Ej, to jakbym zmieniał internet to na jaki poza netia i neo, dodam ze mieszkam w domu a nie w bloku

Opublikowano

W niedziele pewnie i tak nie ma tam do kogo dzwonic... Na prawde mnie to denerwuje, bo czy ogladam filmik stary czy nowy sie potrafi ciac na 360p, a jak pobieram jakis torrent czy cos to mam z 600kb na download i nie wiem czym to idzie, czy netem czy czym...

@Edit - dodam, ze nawet jak zbuforuje filmik i jest ten szary pasek na kólkiem to i tak sie potrafi zaciac pomimo rzekomo zbuforowanej czesci filmiku...

Opublikowano

Nie dzielisz internetu z innymi użytkownikami ?>

Up jeżeli przy pobieraniu masz 600 kb to chyba nie jest źle , to nie wiem czemu masz takie problemy z yt .

Powiedz jakiej używasz przeglądarki ?

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Mam router, ale nikogo w domu nie ma i tylko u mnie komp chodzi, zabezpieczony haslem WEP czy jakos tak (ok. 30 znakow) wiec watpie i nie wiem czy to wina neta czy czego, bo z pobieraniem nie mam problemow, z niczym tylko te cholerne filmiki na yt sie tna nawe pomimo zbuforowania, a ja tak sie sklada duuzo przesiaduje na yt dziennie i mnie juz to wnerwia od pol roku i postanowilem sie dowiedziec czegos

Weteran
Opublikowano

Może coś ogranicza ci łącze? Jakiś dodatek w przeglądarce, w ogóle to jaką masz?

Zrób test i pokaż wyniki.

http://www.speedtest.pl/

Skopiuj tylko ten obrazek

1332066030-U154499.png

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Coś bardzo mało jak na internet 6mb , skonsultuj się jutro z dostawcą internetu , ja mam 2 mb internet i

1841151603.png

gdy all wyłączę . Ale ścin na 360 nie mam .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Ostatnio youtube też ma jakieś problemy, okolo półtorej miesiąca temu nie dało się oglądać w nawet 240p

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...