Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Bot/Bug... The Settlers Online.

Ventis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam bota, buga czy co tam jeszcze jest do gry przeglądarkowej The Settlers Online.

Może ktoś też szuka albo zna ? :P

X

by Me.

Opublikowano

Również poszukuję od paru dni jakiegoś bota do tej gry. Może wie ktoś z Was czy powstał bot do handlu? Tzn że sam wystawia oferty handlu i nie trzeba,co 10 minut wchodzić?

bez linków

Opublikowano

Kupię pod jednym warunkiem :D Jak dasz skana i udowodnisz iż takowy bot jest Twojego autorstwa :)

dowód że to moje:

settlers.png

Jak widać pisze by Jarek2772 (tak jest mój login na allegro)

Skany:

https://www.virustotal.com/file/e824d0761755f9ecd3e2c94a3073234c8ec728d53f160c84fce290014ee7e154/analysis/1333009804/

jak widać skan nie jest czysty w 100% bo pisałem to w AutoIT, Sądzę że niektóre firmy specjalnie zgłaszają kody wygenerowane przez AutoIT bo często szkodzą ich polityce (boty itp.). W paczce tylko jedna aplikacja łączy się z internetem służy do aktualizacji (nie są połączone) główny program można dodać do blokowany plików w firewallu jeżeli ktoś ma taką manie.

Raczej nie odważył bym się wystawić czegoś szkodliwego na allegro gdzie klient ma pełne dane o sprzedawcy

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...