Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Zmiana nicku "defaultnick"

xbravee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Parę miesięcy temu zmieniono mi nick na "defaultnick51" miał ktoś podobny problem?

PS: Proszę o nie zamykanie działu, ponieważ te osoby mogą być wynagrodzone.

Opublikowano

Witam.

Parę miesięcy temu zmieniono mi nick na "defaultnick51" miał ktoś podobny problem?

Nie mialem podobnego problemu.

RaVneS - najgorszy mod ever. Tylko życzyć szybkiego odejscia na emeryture :).

Trolling/hejting moim Graalem. Feed the troll!

Opublikowano

Zmieniaja nicki jezeli maja znaki typu : -,@ itp...

Pewnie miales nick ze znakiem specjalnym i zmienili na normalny.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Zmieniaja nicki jezeli maja znaki typu : -,@ itd...

Pewnie miales nick ze znakiem specjalnym i zmienili na normalny.

Nie...

Pisałem z adminami i z moderatore, nt. retaili i o tych nickach. Nic nie wiedzą na ten temat, kazali mi napisać temat na forum warrocka, ale to napisze potem :>

Zygfryt-The-Mod:

"Admin twierdzi, że nic nie wie o tych zmianach nicków.

Proponuję, abyś założył temat w sekcji International i opisał sytuację. Może znajdą się ludzie, którym także zmieniono nicki, a głos większej ilości graczy jest bardziej donośny. smile.gif

Co do retaili to tak jak mówiłem - oni wiedzą, że jest taki problem, ale coś z tym zrobić mogą tylko programiści z DE. Jak widać, na razie nie jest to priorytet."

Opublikowano

Teraz jak sie rejestrujesz na gamersfirst to masz nick player coś tam bez sensu to zrobili bo nie można sobie samemu nicku ustawić

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Teraz jak sie rejestrujesz na gamersfirst to masz nick player coś tam bez sensu to zrobili bo nie można sobie samemu nicku ustawić

LOL? Można wchodzisz na warrock.net i w profil, zmieniasz nick i masz taki jaki chcesz.

Opublikowano

LOL? Można wchodzisz na warrock.net i w profil, zmieniasz nick i masz taki jaki chcesz.

Taki mądry jesteś? Ja ostatnio sie rejestrowałem i nie mogłem zmienić i co na to powiesz?

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Nie mówię o tym ... Nie chodzi mi o to, że jak się rejestrujesz to masz player... Tylko o to, że jak miałem !@#$%^&*() to mogli Ci zmienić nick na "defaulnick".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...