Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szaman Healer -Poznajmy się bliżej

Hajda™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy narzeka ,że szamani to bardzo słaba postać do expienia ogólnie :)

W sumie nie zgodzę się z nimi :) Szaman Smok jest wyborny do tzn. exp'a wystarczy mieć Błogosławieństwo i Pomoc na ,,Perfect" oraz Skowyt a expienie staje się poezją :)p.

Szamanem Healerem proponuję expić bez wierzchowca używając skili :) Lecz gdy mamy naprawdę bardzo dobry ekwipunek możemy przywołać naszego rumaka i spokojnie expić :)p

Opublikowano

Chyba wróce na tive grać helem :3 Masz + chociaż ja i tak to wiem ;p

Podoba ci się moja odp? Daj + ; )

Aktualnie: Pandoramt2/ Shinsoo / Szaman Smok / 134lv / On !

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Poprawiłem lekko przy statystykach . Przetestowałem to i dajemy staty 2int :1 wit lub full int'a. gdyż dodjemy max. hp do itemów i zwiększa nam to wart. mag skilii ;) Bulid skilli może być reszta bez zmiany :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szaman healera polecam na privy typu np(chujmorka,ravia,Tiveria) hard !!!! a na mediumy i tam inne to smoka wiem co mowie bo szamanami gram 3 lata.Czemu szaman healer na serwy hard? bo na tych serwach leczenie cos znaczy bo nie ma tak duzo hp.Dlaczego szaman smok na mediumy i inne bo szaman smok ma dobre hity i te leczenie szamana healera to ma na 2 hity :>.

Tak wiec szaman healer na hardy a na mediumy i inne to szaman smok !

Opublikowano

Po części mogę podzielić Twoje zdanie.

Na Hardach healerzy znaczą wiele i są świetni w pojedynkach.

Lecz na miediumach są również w stanie sporo ugrać.

Przy szybkim ładowaniu skilli ,omdleniu + dmg są w stanie zniszczyć smoka.

Healera skile są bardzo silne no i celne (Przywołanie i rzut lecz burzowy nie zawsze) a u Smoka jedynie Talizman.

Jutro kolego nagrodzę ,,lubie to" dziś limit nie pozwala.

Opublikowano

No i chyba nie musze dodawac ze healer moim zdaniem w pvp na pl jest lepszy osobiscie mialem healera 54 lvl czemu taki maly ? ja nie lubie duzych lvl wole kox'a na takim lvl jak byc slabym na 70 lvl :) bo na is bym musial wykadac a tak mialem na tym 54 lvl przywolanie blyskawicy na g3 a rzut mialem na g5 i leczenie na g1 i pvp zaden szaman smok do 70 lvl nie pokonal mnie ale mowia ze szaman smok jest lepszy na 70+ od healer ja w to nie wnikam nie mialem takiego lvl ale to mysle ze szaman healer z takim samym eq na jak szaman szmok healer wygra na pl i na hardach i na nie ktorych mediumach.

A i to healer wachlarz i jak sa na serwie um to najelpiej

A u smoka to dzwon nawet jak nie ma sr bo szaman smok ma dobre hity a szaman healer ma troszke hity slabe

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...