Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z logowaniem na serwer,

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was serdecznie mam taki problem otoz gdy chce wejsc na serwer moj VPS to pisze mi blad laczenia a gdy w konsoli (putty) wpisuje: sh start.sh to wtedy pojawiaja sie takie bledy:

ELF interprenter /libexec/ld/elf.so.1 not found

i tak z trzy takie komunikaty sie wyswietlaja i nic wiecej korzystałem z tego tematu przy robieniu serwera:

http://www.mpcforum.pl/topic/501837-mega-tutorial-serwer-od-podstaw-na-32-bitowym-freebsd-82/page__fromsearch__1

Dam wam za szybka i dobrą odpowiedz +++ i 555 :)

Opublikowano

Popełniłeś jakiś błąd na początku instalacji, tez tak miałem kiedyś.. Niestety musisz robić serwer od nowa. ;x

lilb.png

Opublikowano

sprobuj zrobic od nowa serwer , lub zrobic poprostu restarta najpierw.

Pozdrawiam, Gentz. :)

Opublikowano

ehh nadal to samo mógłbyś napisać mi na gg jak sie na tym znasz :25748638 oferuje Ci stala posade GameMastera na serwerze ale jak macie jescze jakis propozycje to pisac :)

Opublikowano

nie bo wtedy wszystko odnowa bym musial robic, macie moze link do takiego libu pod 64 bity na wersje freebsd 8.2? i prosze o powiedzenie jak to wgrac

Opublikowano

nie bo wtedy wszystko odnowa bym musial robic, macie moze link do takiego libu pod 64 bity na wersje freebsd 8.2? i prosze o powiedzenie jak to wgrac

Kopia plików i nic nie od nowa :O...

Liby trzeba wgrac do /usr/lib (/usr/lib32)

Opublikowano

bo ja chcialem serwer juz zrobic na pojutrze i na wersji 8.2 mozecie wyt;lumaczyc jak wgrac te liby i chmode i link do tch libow dac na wersje 64 bitowa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...