Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silkroad MBOT PICK ELXIR

pardo98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , jak w temacie .

Mbot pick elixir .

Czyli ?. Gram na prywatnym serwerze używam mbota , ale bot nie chce mi podnosić elixirów ... Proszę o wytłumaczenie .

Jak ma coś do rzeczy serwer nosi nazwę SroStar . Dziękuje proszę o szybką odpowiedź .

Opublikowano

Odpalasz Mbota, przechodzisz w zakładke Przedmioty w Szukaj wpisujesz "Elixir", zaznaczasz jakie chcesz, klikasz na prawy przycisk myszy i tam wybierasz opcje jak ma podnosic, czy ma podnosic sam czy ma podnosic petem itp, wybierasz jakąś opcje i klikasz zatwierdz zmiany potem tylko zapisz ustawienia:]

farah.png

Opublikowano

Właśnie tak zrobiłem , przeszedłem w zakładkę Items wyszukałem " Elixir " Zaznaczyłem wszystkie i wybrałem do wszystkich opcji ; A,B,D,E .

A resztę pokażę w Screen-ie : http://imageshack.us/photo/my-images/94/bottf.png/ Lub http://www.wgraj.org/zdjecie/61208 ---> Moim zdaniem więcej i lepiej widać .

Proszę o szybką pomoc, dziękuje .

PS: Posiadam Grab-Peta .

Z poważaniem Pardo .

Opublikowano

Dales "Apply settings" a potem "Save settings"? Bo widze na screenach ze nie

Layers_SRO
Nick: HeadFighter
LvL: +++
Guild:
Build: nuker/ss

Opublikowano

A dokładniej powie mi Pan gdzie to jest?..

Bo nie jestem obeznany w mbocie i leciutko się gubię , mam kliknąć Apply Settings , ale gdzie to jest ?.. Save settings wiem , ale Apply settings nie wiem gdzie jest.

Proszę o szybką odpowiedź , dziękuje .

Z poważaniem Pardo.

Opublikowano

Chlopie po co mu tlumaczysz po Angielsku, pardo u gory po prawej mbota masz wybory jezyka zmien na Polski i zrob tak jak Ci napisałem w pierwszym poscie;]

farah.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...