Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KU ZOBACZ I SIE PODZIEL WIEDZA

uGoreK1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak najlepiej czytać KU aby weszlo chodzi mi o to czy pod czas czytania KU expic rormalnie czy stac w miescie pod czas czytania albo czy wgl najlepiej wylogować sie na czas czytania KU 24H i sie zalogować po 24H albo jeszcze innaczej podzelcie sie info po ilu KU wam weszlo na dalszy skill itp :D bo ja mam Berka na M4 i jeszcze 1 Ku i bd miał M5 a juz juz czytam i czytam wywalilem ponad 9 KU i nie chce mi wejsc te 1 aby weszlo na M5

@ EDIT

CHOSDZI MI O PLa :D wiadomo

Opublikowano

Nie ma sposobu na czytanie KU, tak samo, jak nie ma sposobu na kowala.

Koniec Kropka

Ale jak chcesz nadal szukać to ci pomogę ( xD ):

http://www.google.pl/search?ix=sea&sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=sposob+na+czytanie+ku

Opublikowano

Znalazlem takiego posta (A jeszcze takie pytanko z mojej strony. W opisie emki pisze max poziom 7-10. Mi brakuje 1ku do m7. Czy jest chociaż jakaś mała szansa żeby zamiast m7 pojawiło sie g1? Bo nie wiem czy sobie robić nadzieję) I mam pytanie takie czy to prawda ze z M7 albo z M8 albo i z M9 moze wejsc odrazu na G1 /????

Opublikowano

Kto ci takie bajki naopowiadał, kolego. Czy ku ci wejdzie to zależy od szczęścia, a z m7 na g1 nie wejdzie ci. Chyba za grasz na balmorze.

lilb.png

Opublikowano

Bez znaczenia gdzie stoisz i czytasz ku , może to być nawet w Grocie czy na BO , jak ma wejść to wejdzie , jak nie to nie.

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

gdyby był taki bug to przecież kazdy by latał ze skilami G/P wszystko opiera się na farcie

1385378412-U477327.png

By Miyoshi

Opublikowano

Jedyne co poprawi ci szanse na wbicie skilla to zwój egzorcyzmu i rada pustelnika.

Jeżeli nie masz tego to po prostu zależy od szczęścia, tutaj nie ma czegoś takiego, że jak stoję tu to KU mi wbije skilla na następny poziom.

Opublikowano

Podobno ku lepiej wchodzi na początku lvl, ale nie bierz tego bardzo do siebie. To są tylko spekulacje ;p Najlepiej mieć rade pustelnika wtedy będzie ci wchodzić na pewno ;)

[center][img]http://oi42.tinypic.com/2evrhgx.jpg[/img][/center]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...