Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Minecraft

JodaMinecraft

Minecrtaf.jar  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy mo?liwo?? umieszczania Minecraft.jar powinna by? dozwolona?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam w tym temacie chciałbym poruszyć dość ważny temat a mianowicie zakaz umieszczania minecraft.jar na forum

:D Wedlug mnie to troche utrudnia życię użytkownikom głównie chodzi o mody itd. gdyż ja np. jeszcze niedawno nieumiałem wgrywać modów i taki minecraft jar bardzo by mi pomógł rozumiem że to może podlegać pod piractwo ale ... :D Prosze administracjia/użytkowników o wypowiedzenie się na ten temat

Opublikowano

Nie. Mody użytkownicy wgrywać mogą sami. Jeżeli ktoś nie umie ich wgrywać to do tego jest subforum tutoriale oraz modding.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Nie bo każdy użytkownik nie będzie prosił o zgodę autora moda o zrobienie paczki dla wszystkich

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Na tak, kiedyś było coś takiego. Autorzy modów zwykle się zgadzają na umieszczanie ich w takich paczkach, a umieszczanie samego minecraft.jar nie jest nielegalne, o ile nie ingeruje się w logowanie premium...

742611478555387739101.jpeg

Bywalec
Opublikowano

Nie, ponieważ, ja bynajmniej nie popieram piractwa. Poza tym, wszystko stało by się za łatwe, a forum wypełniłoby się przeróżnym spamem i zapewne znając użytkowników, byłoby pełno pracy, aby zmusić ich do dodania skanu.

5jJNSGS.png

Opublikowano

MPCforum nie popiera piractwa, można udostępniać tylko paczki z modami.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Tak, ToTaL Newbie nie umieją instalować modow. W ogóle,to co wam przeszkadza ,że MC.Jar jest do DL , może i jest to piractwo,ale piracki launcher Prem/No Prem jest podklejony...

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Mpcforum nie popiera piractwa, a udostępnianie samego minecraft.jar umożliwa ominięcie oryginalnego lunchera co jest piractwem. Sugestia odpada.

1348162346-U215643.png

by Baksiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...