Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dedyk][60slotów][Surwival][24/7]Wodny Surv! ;)

piomit

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Typ: Surwival/role

Adres IP: 188.165.19.11:25565

Status: ok.png

informacje.png

Sloty: 60

Whitelista: no.png

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

Właściciele :

-LaterPl

-Pewoorasy

Admini nad adminami :

-Kacperek1315

-LaSenora

KidMod:

-BigFredi

-Thork

-Boro

Architekt:

-Roanoro

pluginy.png

WorldEdit, Transporter, iConomy, WorldSaver, SecretSwitch, VanishNoPacket, CommandBook, OpenInv, WirelessRedstone, Vault, PluginReloader, PermissionsEx, Multiverse-Core, NoCheat,LWC, iChat, WorldGuard, FoundDiamonds, AutoMsg, AuthMe, ChestShop.

GŁÓWNE INFORMACJE NA TEMAT SERWERA:

Adres IP: 188.165.19.11:25565

Typ: Surwival/role

GG serwera : 42084977 (Prosimy o dodanie do kontaktów tego numeru GG , Jako opis będą podawane informacje na temat serwera)

Opublikowano

Polecam bardzo serdecznie , super serwer . Super gracze . Super administracja . Po prostu żyć nie umierać . (Thork) :)

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

Niepolecam serva , wbiłem na server , po 3 min dostałem bana za to że mam skina . pisało :" a wez idz" - myslałem ze to fajny server ale nie -_-

Słuchaj kolego , pisaliśmy że mamy problemy techniczne . Jesteś już odbanowany , możesz wbijać ! :)

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

Słuchaj kolego , pisaliśmy że mamy problemy techniczne . Jesteś już odbanowany , możesz wbijać ! :)

niechodzi mi to problemy techniczne , wbiłem na server , potem admin (Kacperek1315 ) mnie wysmiał za skin jaki mam i dostałem od niego bana z napisem : " a wez idz" . nastepnym razem czytaj uważnie co jest napisane . myslalem ze to fajny server ale jak banuja ludzi z premium po 3 min gry to ja dziekuje bardzo za taki server , ide szukac innego -_- , nawet informacji z tablic na spawnie niezdazylem przeczytac -_-

Opublikowano

niechodzi mi to problemy techniczne , wbiłem na server , potem admin (Kacperek1315 ) mnie wysmiał za skin jaki mam i dostałem od niego bana z napisem : " a wez idz" . nastepnym razem czytaj uważnie co jest napisane . myslalem ze to fajny server ale jak banuja ludzi z premium po 3 min gry to ja dziekuje bardzo za taki server , ide szukac innego -_- , nawet informacji z tablic na spawnie niezdazylem przeczytac -_-

Przepraszam cię za to , mamy jednego admina , który czasami ma takie odpały . Spokojnie możesz wbijać ! :)

@Edit !

Dokładnie o godzinie 01:00 , na serwer została dodana nowa budowla .

Oto 2 ScreenShooty :

14927231727005472098.jpg

64565753104704324758.jpg

Zapraszamy serdecznie ! :)

post_it_i_m_back.jpg

|

|

|

\/

I like it ! =)

40259288040883551592.jpg

Opublikowano

Super serw.

Ogarnieta i mila administracja i gracze;)

jest z kim grac i w milej atmosferze;]

POLECAM

mca.png

mca.png

mca.png

Opublikowano

Czemu jak chce sie polaczyc z serwerem to pisze "Your nickname is too short or to long." Mój nick to "Oxido" wiec nie wiem dlaczego ma byc za krótki albo długi.

@edit Już nie ważne zrobiłem :).

2yzq.png

Opublikowano

Polecam , na 101%. Wszedłem na sekundę i jest ideał. Nawet o 1:37 Grają ludzie ! Serwer stworzony dla mnie po prostu. &.&

lilb.png

Opublikowano

Towarzystwo na tym serwerze jest bardzo Zboczone

1 raz weszłam na serwer to teksty już takie

"Ewelina ma jaja"

"chcesz ze mną mieszkać?"

Itp... Itd...

Co tu dużo pisać no...

Odradzam serwera przez takie Towarzystwo

nawet nie zdążyłam przeczytać co pisze na spawnie

bo już takie "Tekściki"

Więc wyszłam z serwera iż takie towarzystwo mnie przeraża...

11cbdc1.png

Opublikowano

Superwiki,

Heh, Troszkę Cię nie rozumiem , Załóżmy że jakiś gracz napisał że "Ewelina ma jaja " Może mu chodziło o to że Ewelina to kozak/hardcore bo zrobiła coś czego nikt inny by nie zrobił .

"chcesz ze mną mieszkać?"

Co w tym złego ? Gracze mogą mieć dom we 2 osoby .

Pozdrawiam i Zapraszam :)

Opublikowano

Zapraszam na serwer miła atmosfera a administracja to KOSMOS !!! ZAPRASZAM

Ewelinko zapraszam cię ponownie teraz może nie będę pisał że masz jaja :D

Opublikowano

Nabór na KidModa zamknięty , dziękujemy za liczne zgłoszenia :)

W hotelu można już wynajmować pokoje

Liczne błędy zostały usunięte :)

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

nie polecam serwera, ponieważ admini dają bany za:skin, wchodzenie gdzie nie trzeba.Administracja nie ogarnięta

922631407524767580852.png

50/100/150/200/250/300/350/400

Opublikowano

nie polecam serwera, ponieważ admini dają bany za:skin, wchodzenie gdzie nie trzeba.Administracja nie ogarnięta

Może opisz dokładniej co się stało , jaki admin dał bana i dokładniej za co , gdzie wszedłeś ? Może Admin pomyślał że masz jakieś hacki czy coś .

Opublikowano

Uwaga!! Na serwerze czasem zdarzają się problemy z logowaniem/rejestracją . Jeśli Ty też tak masz napisz na serwerowe GG : 42084977

Ps.Zanim napiszesz upewnij się że :

Gdy się rejestrujesz wpisujesz komendę /register haslo haslo

Gdy się logujesz /login haslo

W pierwszym poście będą dodawane komendy jakie posiada gracz , Pozdrawiam i Zapraszam

LaterPl

Opublikowano

Najgorszy serwer jakiego kolwiek widziałem ! Wbijam na serwa Spox . Dostaje dzialkę i nagle jakiś PLTymonPL zabija mnie na spawnie i zgarnia eq . Pisze do admina 1 Godzinę .

Po czym admin do mnie tp i mnie banuje .. nie polecam odradzam wam gry na tym posranym serwerze nq ..

Ps: Admin "LaSenora" << 10 lat :)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...