Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy mam się czym cieszyć?

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam posiadam w laptopie procek Intel Mobile Core 2 Duo T5800 @ 2.00GHz i uruchomiłem 2 orthosy na 10 i stress cpu and RAM, i temperatury nie przewyższyły 75 stopni nawet gdy zamknąłem wlot i wylot powietrza tak żeby sprawdzić, podobno komp powinien się przy 80 wyłączyć, więc osiągłem temperaturę odłączając wiatrak i włączając 5 orthosów osiągnąłem te 82 stopnie a komp nie radził nawet klatkować czy to coś złego? podam że temperatury sprawdzałem programem Speccy

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Wylaczy sie przy takiej temperatorze jaka jest zapisana w biosie, wiec moze byc to 85st. albo nawet 90st.

To, ze nie obnizal taktowania / wydajnosci przy takiej temperaturze tlumaczy to ze jest on mobilnym procesorem.

Jak odlaczyles mu wentylator to ile pochodzil jak mial 82st.? Test powinno sie przeprowadzac jakies 1-2h.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Opublikowano

To pusc test na jakas godzine i zobacz czy temperatury nie podskocza wysoko, ale w razie przegrzania to i tak laptop wie wylaczy.

Unbanned :]

Wszelkie pytania/wiadomości kierować na

Misiekantos253

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...