Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Patcher na twój serwer!

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przedstawiam wam patcher pisany w delphi/pascal turbo :

skrp.png

Jest bez tła tylko tak się zrobił ss.

Funkcje:

- Sprawdza sumy MD5 (serwer = klient).

- Jest bardzo stabilny.

- Nie wymaga żadnych Net.Framework'ów i innych "dodatków" do Windowsa.

- Prosta konfiguracja.

- Ładna grafika.

Ustawienia:

1. Otwieramy plik patch.cfg wyglada tak:

xfre.png

I ustawiamy host= na swoj np:

host=http://patch.lomaxmt2.pl

mrwk.png

Uwaga! Link musi zaczynać się od http:// i kończyć na domenie (np. na .pl) np:

host=http://patch.lomaxmt2.pl

2. Wrzucamy pliki z folderu "Na serwer" do apache, na FreeBSD ścieżka do apache to:

/usr/local/www/apache22/data

I nadajemy CHMOD 777 na wszystkie pliki wrzucone , potem otwieramy plik users.php i edytujemy go :

$users['admin'] = md5('test');

admin - login

test - hasło

Zapisujemy .

3. Logujemy się do panelu poprzez link:

http://ipdedykalubdomena/admin.php i logujemy się danymi które podaliśmy w users.phpxhkw.png

Teraz wrzucamy pliki do folderu fs xult.png i nadajemy CHMOD 777 na wszystkie pliki wrzucone.

4. W panelu do którego się zalogowaliśmy naciskamy: Przeskanuj pliki ghmo.png

Po pomyślnym przeskanowaniu pojawi się: jgup.png

I lista plików:

degf.png

5. Włączamy patcher i cieszymy się ;)

UWAGA!! Po wgraniu plików do patchowania za 1 włączeniem patchera pobierze je na nowo by sumy md5 były równe (klient = serwer)

Copyright © 2012 by Deco016.pl . All Rights reserved.

Zabraniam kopiowania / modyfikowania patchera(nie dotyczy konfiguracji)

Jeśli by ktoś chciał patcher na wyłączność zapraszam na PW / GG 33129996 (nie spamić kurwa z głupimi pytaniami)

ban.gif

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no na pewno się napracowałeś, super auto-patcher.

Jeszcze takiego nigdzie nie było na mpc, widziałem takiego chyba na twoim jednym serwerze =)

Dzięki, dostaniesz lajka, ale to mało jak na coś takiego ;P

Opublikowano

Za darmo zawsze jest mało jak chcesz z lepsza grafika (np jak na pl) + brak jakiś plików do konfiguracji wszystko wbudowane to zapraszam pw:)

ban.gif

Opublikowano

Pytam się na gg... Czy zadziała na hamaku i czy wytłumaczy jak to zrobić. A debil mi z takim tekstem nie spam głupimi pytaniami to tak samo jak by napisał : Potrzebuje ktoś pomocy.. To Pw na gg. A na gg odpowiadam nq..

Opublikowano

Debil? Idz juz dzieciaku spac.. zadajesz glupie pytanie czy na hamachi dziala a wiec ci odpowiedzialem ;) i po co ci patcher na hamachi? Zanim napiszesz kolejny post przeczytaj ten 50 razy i pomysl co tu jest napisane bo odpowiedzi odemnie nie przeczytales tylko pytales o to samo drugi raz

ban.gif

Opublikowano

Bardzo ładna grafika, przyda mi się, widziałem na jednym z serwerów podobny patcher, też od Ciebie.

Tak na serwerze kodexiora (Euphoria)

Na Slaris2 widziałem :).

Opublikowano

W jakim środowisku pisane C++ czy Visual Basic . ?

Napisane na poczatku tematu

Bardzo ładna grafika, przyda mi się, widziałem na jednym z serwerów podobny patcher, też od Ciebie.

Tak na serwerze kodexiora (Euphoria)

ban.gif

Opublikowano

Up

Nie zauważyłem , dzięki.

Myślałem już ,że jestem tylko jedyną osobą programującą w pascalu a jednak nie ;d.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dobra robota, ale nie wystarczy duży napis o autorze w oknie patchera? To wyskakujące okno przy wyłączaniu mnie osobiście do niego zraziło ;)

Opublikowano

Piękny wygląd patcher'a oraz funkcjonuję w 100%!

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

No lol i moze frytki do tego? Source zostaje u mnie.

Pozdrawiam badara idiote.

Pozdrawiam alchemika pascal mejkera, ale czemu pozdrowiłeś mnie w topiku, w którym nawet posta nie napisalem ? ;ccc .

@Topic - aby nie było spamu, patcher ciekawy, delphi jednak jest dobrym językiem do nauki ;d.

@Down - co ma rescue do patchera?

W rescue się zwykle dane odzyskuje ^^. ps : pliki gratis odzyskuje, a kase za zabezpieczenie wezme :P .

Śmieje się, bo to bylo śmieszne ;d

No komu ja się niby podlizuję, hę ?

Umiem sporo, ja przynajmniej nie kompiluje 3 firewalli, jak można 2 (z modułu nawet) i wychodzi wydajniej ^^.

Jak w temacie nie jesteś - nie wbijaj się w nie swoje sprawy hę

nie jestem złodziejem, lol .

Wolę działać na czystym systemie, niż w nie wiadomo czym :F .

PS : w temacie - chodziło o rozmowę, bo nie przypominam se, byś w niej uczestniczył ^^.

Doobra, zmykam, bo tu się wojna kroi ^^

Opublikowano

Only premium cos za cos , wszystkiego za darmo nie masz ? Idziesz do miesnego i chcesz 10g szynki i mowisz "da mi pani jeszcze 1gb gratis? "

@up

Badar: Mówi, że jak zrobimy reinstalla na 7.4 to wgra ipfw, pf (reszta zbędna) + kilka programów, zoptymalizuje, itd. + odzyska pliki za 350zł. I się śmieje z Krzysia (deco) co on zrobił

Smieszny jestes ;) 2 komendy wpisac w rescue tak ciezko? idz czytac ksiazki i tutki robic z nich i tego MCT powinni ci zabrac bo ty gowno potrafisz tylko sie podlizywac ^ ^

@up2

jestem w temacie bo pisales o mnie geniuszu a tam jest PF znawco BSD i po co dane odzyskiwac? szkoda czasu jak mozna naprawic ale ty wolisz 350zl brac za to ;) zlodzieju

@@

wystarczy ze wiem o niej ;) na przyszlosc nie wpierdalaj sie w cos czego nie umiesz taka moja rada^ ^

ban.gif

Opublikowano

Only premium cos za cos , wszystkiego za darmo nie masz ? Idziesz do miesnego i chcesz 10g szynki i mowisz "da mi pani jeszcze 1gb gratis? "

Od kiedy szynkę w gb się waży?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Mógłbyś zmniejszyć ten napis wszelkie prawa zastrzeżone ?

Trochę razi w oczy ;x

@alchemik1

Po co ty się kłócisz z tym pro elo programistą Badarem ?

Każdy wie, że dostał się do MCT za podlizywanie dupska i inne takie, nie wiadomo co on tam na boku robi =)

On będzie ciebie hejtował, nie ma co z nim się kłócić.

Badar jest lepszy od nas, szkoda tylko, że to jest tylko w jego głowie, tylko o tym myśli, być lepszym od innych, a tak naprawdę jest tylko głupim lizusem ssącym czyjąś dupcie :)

Ma tutki kopiowane żywcem z książek lub jakiś stron, zanim stworzy tuta musi mu ktoś sprawdzić, czy dobrze wszystko przepisał z książki lub innych takich =)

@topic

Sui grasuję :X

Opublikowano

Nic nie razi jest maly i ladny i juz a co do badara to zdenerwowal mnie ta wiadomoscia i ma tera problem glupek mysli ze wszystkim bedzie kit cisnal.

a co do jego tutkow to ten pro elo elo tut o lua ma z epvp z questlib.lua z funkcjami pod mysql itp a inne tuty z googli / handbooka

@topic

sui w temacie xD znowu w moim

ban.gif

Opublikowano

Bardzo ładny auto-patcher, delphi jest dosyć stabilnym językiem .

Z ciekawości jak długo go pisałeś ?

To twój pierwszy program w tym języku ?

Opublikowano

Ale ty jesteś gównem i zerem Deco

Patcher nie jest Twój tylko został kupiony przez pewna osobe , a ty jak frajer udostępniłeś to

Jestes frajerem i niczym więcej

Zeby miec ta jebana reputacje na MPC , nadstawiłbyś swoja dupe zeby Cie w nią jebali za like

Kretyn i nic więcej

x

Opublikowano

Ale ty jesteś gównem i zerem Deco

Patcher nie jest Twój tylko został kupiony przez pewna osobe , a ty jak frajer udostępniłeś to

Jestes frajerem i niczym więcej

Zeby miec ta jebana reputacje na MPC , nadstawiłbyś swoja dupe zeby Cie w nią jebali za like

Kretyn i nic więcej

Badar twym królem?

ps. ten Twój post Mi kogoś przypomina.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...