Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] File .hea & .rtx

Magneto90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Jestemnowa

Przede wszystkim przepraszam za moje pisanie, ale jestem susando google.

Mam nadzieję, że możesz mi pomóc,szukam programu do otwierania i zamykania format pliku.hea & .rtx.

Czy znasz jakieś oprogramowanie?Czy możesz dać mi link do pobrania?

Z góry dzięki

Opublikowano

Nie no, Poprostu... kurde... WTF, żeby to przeczytać trzeba dać CTRL+A i uważam że jesteś 6-latkiem co się komputerem bawi.... WTF

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Twoja być z kraj - polska ?

i co znaczy: susandogoogle?

Opublikowano

RTX is an alternative extension to .RTF, so u can open it in Microsoft Word 20xx.

From what I can gather, .HEA is just similar to .bin extension,(But i'm not sure about this) so it isn't editable in Notepad++ or other tool like this.

I hope you'll solve this problem.

.RTC jest alternatywnym rozszerzeniem dla .RTF, więc możesz otworzyć to w Microsoft Word 20xx.

Z tego co wiem(rozumiem), .HEA jest podobnym do rozszerzenia .bin, (ale nie jestem pewien) więc nie jest edytowalne w Notepad++ lub innym podobnym narzędziu.

Mam nadzieję, że rozwiążesz ten problem.

• Usługi webmasterskie (front & back)
  • Administracja systemami baz danych (SQL & noSQL)
  • Administracja serwerami Unix/BSD
  • Administracja & konfiguracja CMS (Wordpress itp)
  • Administracja & konfiguracja silników for (IPBoard / MyBB itp)

< Klik >

Opublikowano

ENGLISH

Probably the original extensions of these files was changed. Originally this is ".eix" for smaller file and ".epk" for bigger files. Try to change that extensions to their original state.

POLSKI

Prawdopodobnie zostały zmienione rozszerzenie tych plików. Oryginalnie jest to ".eix" dla mniejszego pliku i ".epk" dla większego pliku. Spróbuj zmienić te rozszerzenia do ich orygnialnego stanu.

Wiadro Bluba Rura Blant

(̅__(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅i̲̅h̲̅u̲̅a̲̅n̲̅ a̲̅ ̅_̅_̅((()ڪ

Opublikowano

Give me the files.

Wykonuję wszelkiego rodzaju modyfikacje/instalacja dla CMS: PHP-Fusion, Drupal, WordPress, MyBB, phpBB, IP.Board.

Poszukuję grafika komputerowego z bardzo dobrą znajomością oprogramowania Adobe Photoshop do stałej współpracy. Na dzień dzisiejszy potrzeba wykonać około 20 szablonów WWW.

Oferty i pytania proszę kierować na PW lub e-mail RastaJoint(at)spoko.pl.

Nie pomagam na prywatnie odnoście gry

Metin2 czy Tworzenia stron www, masz problem? Pisz na forum a postaram się go rozwiązać

Opublikowano

ENGLISH

Probably the original extensions of these files was changed. Originally this is ".eix" for smaller file and ".epk" for bigger files. Try to change that extensions to their original state.

POLSKI

Prawdopodobnie zostały zmienione rozszerzenie tych plików. Oryginalnie jest to ".eix" dla mniejszego pliku i ".epk" dla większego pliku. Spróbuj zmienić te rozszerzenia do ich orygnialnego stanu.

I tried,but the files are not decrypted,as files are invalid

Give me the files.

I'll give you 3 files archived

http://www.mediafire...91wwza5sn85lzgd

If you want you can download the entire client here

http://depositfiles....files/zv4dnpo8j

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...