Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TUT]Jak stracić procenty?

Covver

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trochę wstyd się przyznać,bo jestem tu od 2010 ,ale ja nie wiedziałem tego kiedyś :D Strup3k musiał mi powiedzieć, jak miał kid'a jeszcze ;> Poradnik dobry,krótki ,ja dostałem 2 razy -5% za raportowanie i pomoc w dziale ,reszta za tuty : P Lubiś dla Ciebie.

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

Beznadziejny tut. Nie sprawdza się na tym forum poza paroma wyjątkowymi modami np: Enzil jak widzę potrafi doceniać czyjś wysiłek i tak samo zielinski.

Jakbym zobaczył, że RMCF zdejmuje % za wykonaną pracę to bym uwierzył, ale on i tak wbije 20% warna , a czyjejś pracy nie zauważy.

Tutaj nie warto robić tutków ;).

jqeuR.png

Opublikowano

Nie wiem czemu inni czepiają się poradnika, moim zdaniem dobrze że jest takie coś ponieważ nie każdy wie jak zbić % ze statusu.

Więc masz u mnie lajka za tuta :)

NIE MA

Opublikowano

Beznadziejny tut. Nie sprawdza się na tym forum poza paroma wyjątkowymi modami np: Enzil jak widzę potrafi doceniać czyjś wysiłek i tak samo zielinski.

Jakbym zobaczył, że RMCF zdejmuje % za wykonaną pracę to bym uwierzył, ale on i tak wbije 20% warna , a czyjejś pracy nie zauważy.

Tutaj nie warto robić tutków ;).

I w tym problem napisałem tuta w minecrafcie moderatorzy nic na to ale co się dziwić jak tam prawie sami idioci są a tą grę znam dobrze

więc zostaje mi tylko grać w inne gry i języki żeby coś wy myśleć żeby móc zrobić tuta ale po co jak i tak coraz więcej debili dostaje rangę więc znowu bym dostał wrana

1330007971-U359964.png

Opublikowano

Taka porada:

Nie czepiajcie się modów o błachostki.

Mówicie że RMCF nigdy nie zdejmuje %, a na moim pasku dzięki niemu zniknęło 20%

Thx i pozdro.

reff

image.png 

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Pff, żałosne, mam się prosić moda o zdjęcie % zamiast on sam by to zrobił, jeżeli poradnik jest pomocny...?

Ludzie już nie wiedzą co mają nowego wprowadzać na forum aż robi się taka głupota że szkoda gadać.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Pff, żałosne, mam się prosić moda o zdjęcie % zamiast on sam by to zrobił, jeżeli poradnik jest pomocny...?

Ludzie już nie wiedzą co mają nowego wprowadzać na forum aż robi się taka głupota że szkoda gadać.

To jest twój interes zeby tracic procenty.

image.png 

Opublikowano

Ref

Bo mi zal osób które mają w sygnach lub piszą statusy ,,zdejmijcie mi %. Staram sie''

z tego co wiem nie robi się reffów poradników.

Co do poradnika, to taki sobie. Nic szczególnego tu nie ma.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Nie ma co się czepiać, tutorial nie zajmie przecież mu nie wiadomo ile, przecież to tylko wytłumaczenie jak zbić procenty.
Połowa osób, nie wie jak to robić i na pewno przyda się to Im. Nie narzekajcie już dobrze, że chłopak wgl. zrobił bo przecież nie musiał.

6d17e244dec956b0d1c3e86.jpg
bylem biznesmenem, teraz jestem większym. habemus papam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...