Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Cod MW3! Przycinki?

Kulik6445

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taki problem podczas grania w Cod'a MW3 MP lub CO-OP po minucie grania strasznie zaczyna mi się zamulać gra dla porównania powiem że MW2 chodzi bardzo płynnie.Internet mam kablem 10M.Komputer też myślę że mam dobry win7 64bit, AMD 4 rdzeniowy 3.20,GTX 285 2GB,4GB. Proszę pomóżcie mi bo z takim czymś nie idzie grać

PS: Gram na największych detalach gry jak zmniejszam to i tak nie ma różnicy.Czemu po ponownym uruchomieniu gry nie zapisują mi się ustawienia np grafiki

Opublikowano

A twój komputer jest dobrze chłodzony? , też masz ten efekt przy innych wymagających grach , jaki masz status NAT

Opublikowano

Jaki zasilacz ? Sprawdź fan speedem temperature CPU i GPU w stresie (podczas gry) .

Odkurz komputer , wyczyść zasilacz sprężonym powietrzem i posmaruj procek i grafe pasta termoprowadzącą .

Może robaki ? Zrób doszczędny skan .

Opublikowano

Sprawdź spójność plików , jeżeli nie pomorze reinstal mw3

pomoże się piszę ;p nie ''pomorze'' taka mała poprawka ;p

Reinstal mw 3 na inny dysk.

Pozdrawiam, Gentz. :)

Opublikowano

@up

Pisał że nic to nie dało co da reinstal na inny dysk -.- ? Po drugie nei dysk tylko jak już to partycje.

Opublikowano

Kulik , czym mierzone ? Taka temperatura w spoczynku (jak nie grasz) ? Czy w czasie gry ?

Radiator na procku masz ? 550W w zasilaczu na takim komputerze to jest minimum .

Opublikowano

Jakiś czitów może używasz na mw3 ? Przeskanuj komputer. W BF3 masz taką samą temperature?

Opublikowano

Ustawi grafikę na Native i wyłącz Antyaliasing (czy jakoś tak)?

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Mówisz że w bf3 masz podobną temp. a w BF'ie zacina Ci się gra ?

Podaj jeszcze mi napięcia na ramach to jest Vcore1 i Vcore2 w SpeedFanie , jeśli będa w normie myślę że najlepszym i raczej skutecznym rozwiązaniem będzie format .

Opublikowano

CPU :71C

GPU :79C

Zasilacz 550

o.O?! 71 i 79 C jak grasz? Jak dla mnie to trochę dużo. Zrób format, przeczyść kompa jak koledzy radzą. To prosta sprawa. Podczas czyszczenia, zdejmij wiatrak z procesora i posmaruj tą płytkę pasty termoizolacyjnej. Na pewno jak zrobisz to wszystko to nie będzie problemów. :) Pozdrawiam

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

@up/@thema

Co prawda to duża temperatura ale w stresie to dopuszczalna temperatura , obawiać powinno się jakby temperatura GPU wynosiła 90C i tak wtedy bios wyłączył by komputer . Zresztą pisał że mw2 i BF3 chodzą mu dobrze . Wnioskując chłodzenie i sama temperatura jest w takiej średniej normie , tak jak pisał ipaikillah posmaruj procesor i karte graficzna pasta polecam ArticCooling i zobacz czy wszystkie wentylatory chodzą jak powinny jeśli temperatura dalej będzie taka sama podkręć obroty wentylatorów i zakup radiator na procesor jeśli takowego nie posiadasz .Zresztą Zrób formata i myślę że wszystko bęzie w porządku bo temperatura to inny problem który nie ma żadnego powiązania z tym problemem ;) Podaj mi jeszcze te napięcia - Vcore .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...