Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Test 7.2 PROBLEM HELP!

mateomix0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema... Mam problem z zalogowaniem mianowicie wpisuje dobrze login i haslo go test2 7.2 i pisze mi incorrent email or password.. Wyczytalem ze dzis mial bys jakis restart 45min a juz powinno byc po nim tez tak macie? Czy tylko mi sie tak dzieje.. A wpisuje haslo i login do wota EU i RU bo gralem na tym i tym... Nawet od nowa sie zarejestrowalem.. Pomozcie plis. ;(

b_560x95.png

Opublikowano

Każde konto.

A może nie masz aktualnej wersji testowej? Odpal launchera, powinien się ściągnąć plik 19 MB.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

sciagnal mi sie taki plik ale nic z tego, tego wota mialem zainstalowac do wersji Eu? bo tam go zainstalowalem i nawet na czystko ale nic ;(

Prosze o pomoc.

aha... i na strone normalnie mi sie loguje..

hmm teraz sciaga mi sie 19 mb plik bo zainstalowalem do pustego folderu i potwierdzilem regulamin moze pojdzie bo przedtem niepotwierdzalem..

A jednak niedziala ;(

b_560x95.png

Opublikowano

No a na zwykłym kliencie normalnie się loguje? Może być tak, o ile dobrze zrozumiałem, że zainstalowałeś klienta w kliencie i klient testowy korzysta z dodatkowych plików, których być nie powinno, co zmienia adres logowania. Zainstaluj może jeszcze raz na czysto.

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Wlasnie mam eu i ru na tym samym ;/ a da sie jakos usunac konto ru?

weszlem tez na konto brata probowalem zalogowac ale nic wiecie co jest? moze mam cos zle?

b_560x95.png

Opublikowano

Jeśli masz konto na EU i RU na tych samych danych to zalogować Cię powinno napewno na RU. Mam tą samą sytuację :P

Konto RU możesz usunąć pisząc do supportu RU

https://support.worldoftanks.ru/

. Po 45 dniach usuną tylko musisz podać powód. Oczywiście piszesz po angielsku, chyba że znasz Rosyjski.

imetin_logo.png

Opublikowano

Ale mnie wogole nie loguje ani na konto brata czemu ;(

Do jakiej wersji to instalowaliscie? bo ja zainstalowalem na czysto i do 7.0 moze mialo byc w 7.1.1?

Ehh... teraz przyslali mi wiadomosc z supportu ze musi byc na Ru czy cos:

Drogi Graczu,

Dziękujemy za kontakt z supportem World of Tanks oraz za zainteresowanie grą.

Posiadasz konto z MatiZiom na serwerze rosyjskim. Niestety do bazy testu zostali zapisane konta z serwera RU, dlatego nie możesz zalogować się korzystając z hasła EU. Obecnie nie możemy wprowadzić zmian do tej bazy, jednak w przyszłości planujemy zmienić system Tworzenia baz dla testu. Przepraszamy za niedogodności i liczymy na Twoje zrozumienie.

Z poważaniem,

Michał Lozicki

Dział Pomocy Technicznej World of Tanks

http://support.worldoftanks.eu

To chyba niezagram ;/

b_560x95.png

Opublikowano

Mam nowy problem cos ie zmienilo.. teraz nemoge wgl wejsc w wota bo pize mi "update cancled" co to jest?

Czyzby wylaczyli testa?

A moze to ten restart co 2 dni?

Jednak rozwiazalem blad, lecz przy logowaniu pojawila sie nowa rzecz bo niepisze błędny login lub hasło tylko:

Unable to connect to the network....

POMOCY

b_560x95.png

Opublikowano

"Serwer testowy aktualizacji 7.2 zostanie wyłączony o godzinie 6:00, 22 marca. Kolejne informacje dotyczące testu będą dostępne wkrótce."

Ze strony Wota

Edit:

"Teraz nadszedł czas na trzeci test aktualizacji 7.2. Trzeci test rozpocznie się 22 marca, o godzinie 14:00, a zakończy się we wtorek, 27 marca."

A uruchomiłeś update? ok 12mb mi teraz pobiera

Opublikowano

Faktycznie niezauwazylem tematu, cos mi pobiera ale ciekawe czy niebedzie bledu z loginem i haslem ;/ A ty logujesz sie na konto ruskie?

bo mi na angielskie nie wchodzi

b_560x95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...