Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Serwerem Minecraft 1.2.3

Splinter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam nietypowy problem z serwerem minecraft postawiony na bukkicie 1.2.3. otóż, postanowiłem pograć z kuzynem w minecrafta multiplayer, ale jest taki problem , że po odpaleniu serwera z tych plików, on nie może wejść, i nie wiem co mam zrobić.

On testował ten plik u siebie i wszystko działało cacy mogłem dobić, a on do mnie nie może dobić bo najpierw długo łączy a potem error wywala:

"Connection Timeout"

Nie wiem czy to pomoże, ale mam modem Livebox z nowszej serii ( leżący) , i korzystamy z hamachi oraz plików serwerowych craft bukkit.

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Opublikowano

Możliwe, że zapora systemowa blokuje Twój serwer. Miałem ten sam problem, nikt nie mógł wejść na mój serwer, dopiero po wyłączeniu zapory systemowej nie było problemów z połączeniem. Ewentualnie możesz też wyłączyć antywirusa, gdyby problem dalej występował.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Po prostu genialnie, ja sie z tym tyle męczyłem, ty mi doradziłeś 1 rzecz, i działa ;D

Dziękuje bardzo, dostajesz like

Odpowiedź została udzielona, do zamknięcia

Kochanie wróciłem :yay: 
Nie no, żartuje.

Chociaż...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...