Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[moderator][counter-strike]djrazor

djrazor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. to moze napisze cos o mnie

Imie: Piotrek

Nazwisko :Chyba nie gra roli ;p

Wiek prawie 14 czyli 13

Z języka polskiego miałem 3 a z angielskiego 4 (to chyba nie gra roli nie wazne czy pisze ż czy z wazne ze nie pisze rz)

w counter strikea zaczolem grac ok 4 lata temu gralem w niego 2 lata potem przestalem i teraz od 6 miesiecy gram spowrotem

jestem raczej dobrym graczem w kazdej rundzie mam ponad 5x wiecej killi niz dedow ale to nie wazne

Co do prowadzenia forów to miałem kilka for ale sie rozpadly aktualnie prowadze forum o metinie i counter strike moze nie jest ono za bardzo popularne ale troche userow jest

Swoje podanie na moderatora zlozyłem gdy od jakiegos czasu w dziale counter strike znajduje sie duzo spamu , dublowania postowtematow bez sensu , wurgaryzmow , kopiowania tematow wiem narazieo 1 moderatorze dzialu counter strike i nie sadze zeby sam sobie dal rade ale to juz zalezy od administracji forum

dziennie na forum moge poswiecic ok 1/2h rano (w tygodniu) i od 16gdzies tak do 00:00 (a w wekeendy prawie caly dzien)

i to juz chyba na tyle prosilbym o pomyslne rozpatrzenie mojego podania

Pozdro Djrazor

29105455.jpg
  • Dodaj nową pozycję...