Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Hosting

xTwister

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, nie wiem ktoś z was co się dzieje z hostingiem mineserv.eu ?

W spisach nie ma żadnych serwerów, ja wykupiłem kilka godzin temu serwer, to nie dostałem żadnej wiadomości, nie mogę wejść w jego panel, bo nie istnieje, a czas leci jak by już było można cokolwiek robić na nim..

Pomocyy ;/

Opublikowano

Może napisz do nich że masz taki problem. Powinni Ci odpisać jeśli liczą sobie klientów. Czytałeś o ich serwerach jakieś komentarze ?

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Nie wiem co ci się dzieje bo u mnie na serwerze jest wszystko dobrze.

Tak jak @up radzi : napisz do pomocy technicznej.

Opublikowano

Wiecie, ja już miałem 2 serwery przez 3 miesiące u nich i było wszystko ok, może muszę poczekać, ale trochę niepokoi mnie to. Także pisałem już do niech 1 godzinę temu ale cisza :(

Bywalec
Opublikowano

MineServ.eu, to bardzo aktywny hosting. Mi odpisali dopiero po 2 tygodniach, a więc trzeba być cierpliwym, a spamu nie tolerują.

Może są jakieś prace techniczne? Coś dopracowują? Spokojnie, nie denerwujcie się.

5jJNSGS.png

Opublikowano

Nie ma prac bo u kub7pl (jak pomyliłem to sorki) wszystko działa. Myślę że oni będą wyrozumiali i jak przeczytają Twoją wiadomość o problemie to Ci przywrócą stracone godziny. Bądź cierpliwym i jak piszą wyżej nie denerwuj się bo to nic nie da.

95960628811806457489.jpg

Opublikowano

Wiecie, normalnie odpisywali mi też.

Ale gdzieś tydzień temu, wysłałem im poważną propozycje (nie, nie to co myślisz xD) i też nie odpisali.

Kilka dni temu napisałem, że mam problemy z serwerem to także nie odpisali.

Więc teraz tak się denerwuje, bo może sobie w kulki lecą i już im się nie chce.

Wiem, że są aktywni, bo kiedyś jak miałem problem to 15 minut i była odpowiedź z bardzo szczegółowym poinstrułowaniem co mam zrobić.

No ale mam nadzieje, że będzie jak mówicie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...