Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

7 Bonow ;o

Pic3K

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WIDZIALEM DZIS STALKE +9 NA ZMPT2 Z 7 BONAMI JAK TO MOZLIWE WIEM ZE MOZNA DODAC 5 BON ALE AZ 7 ? WIE KTOS JAK TO ZROBIC ?

Opublikowano

Pierwsze 4 dodajesz takim czymś wiadomo czym, 5 taką kulą na ręce, 6 i 7 fajerwerkami.

Pomogłem? Daj 5*
Opublikowano

aha ale wiecie bo na zmpt2 sa rozne fajerweki jest tez taka za 200kk to chyba bedzie to prawda ?

Opublikowano
Jak ktoś nie wie, która jest opcja u stajennego by zrobić konia to jest za przeproszeniem debilem. ^^

Poradnik dobry 5/5.

Są takie przedmioty, 5 bonów to normalne bony lecz 2 ostatnie to bony przeciwko danym klasom lub abs'y przeciw nim. Wkłada się je specjalnym kamykiem, którego możesz kupić za rl kasę. ;p

Opublikowano

Na spolsczeniu wyglada to jak fajerberka

a na chinolu tak jak by to co dodaje bony tyle ze czerwone tak bardziej

a do ceny to nie wiem...

czekaj wejde na serv i ci zaraz napisze ;]

Edit@

Te farejberki sa po 200kk ;/

pomoglem?? daj 5* ^^

JE.... NEO-KIDÓW !!!!

www.stop-neo.yoyo.pl

STOP NEO-KIDOM !!!!!!!!!!!!

1053821995.png

http://streemo.pl/Portal/630052,Utwor,GBK_GBK___Skill.html

Opublikowano

Ja pierdole......DOdajesz pierw 4 bony te zwykle.....Pozniej kupujesz w is/grze 5 bon ( zielona kulka ), nastepnie wchodzisz do is i kupujesz podobny zwoj jak na poczatku, ale dodaje on 6 i 7 bon......Poszukaj, a znajdziesz.....6 i 7 sa dodatkowymi i resetuje sie je osobnym zwojem.....

edit@

Dodawaj bony na chinskim cliencie....

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano
WIDZIALEM DZIS STALKE +9 NA ZMPT2 Z 7 BONAMI JAK TO MOZLIWE WIEM ZE MOZNA DODAC 5 BON ALE AZ 7 ? WIE KTOS JAK TO ZROBIC ?

tez wlasnie widzialem ze maja po 7 bonow , ale nie tylko w stalkach bo az w calym eq nawet widzialem bony takie jak silny przeciko wojownikom surze ninjy szamanowi w helmie broni.Też mnie ciekawi jak oni to robia, moze kupuja cos w is?

• Dodaj nową pozycję...