Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] server.properties

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakupiłem server 20slotów i mam teraz problem, gdy ustawię wszystko w server.properties nie moge go wgrać na server przez FTP, nie wiem czemu ?! Kiedyś już stawiałem server dedykowany i jakoś mi się udało, nie pamiętam co w tedy zrobiłem.

Opublikowano

A to nie możesz ustawić ( Edytować ) Tego pliku przez panel? Lub przez FTP Panelu? Otworzysz 2 Pliki ( 1 FTP przez panel, 2 Twój ) I tylko Kopiuj -> Wklej ?

Opublikowano

@3UP

No to przeciez mozesz edytowac w panelu z tego co widze na SS'sie.

To tak samo jak w pliku...

5n7zT.png

Akezj.png

264.pngPomoglem? Daj like!264.png

Opublikowano

No dobra, więc w plikach ftp nie musi być ten plik, jeśli mam go w panelu. Ok, myślałem, że to jest problem ale widać nie. Do zaknięcia

ps. FilleZilla tez probowałem

Opublikowano

Użyj FileZilla i kliknij w swoim folderze PPM na server.properties, a potem Edytuj

Skonfiguruj, wyłącz okienko - nacisnij TAK w okienku, które ci się wyświetliło na FZ

Jeśli błąd to możliwe, że nie masz uprawnień na wgrywanie na FTP.

Gdzie masz serwer?

Potrzebujesz pomocy z hostingiem? Daj znać poprzez Telegram lub Priv!

Opublikowano

Taki jest efekt jak próbuję to zrobić ->

Polecenie: STOR server.properties

Odpowiedź 550 server.properties: Forbidden filename

Błąd: Błąd krytyczny transferu pliku

a uprawnienia do wgrywania na FTP na pewno mam bo się loguję a inne pliki mogę wgrać bez problemu.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Odezwałem się ciut za późno, ale moim zdaniem po prostu hosting wykupiłeś u hostera z zablokowanym modyfikowaniem server.properties przez FTP. Jeśli sprawa dalej się toczy to poszukaj na panelu. Sam byłem hosterem :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...