Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] permissionex.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem bo nie dziala mi permissionsex na serwerze multi ktory puszczam ze swojego komputera dziala ,a jezeli wrzuce te pliki na serwer muti na hostingu to przestaje dzialac.Wszelkiego rodzju pluginy podobne tez dzialaja na moim komputerze a jezeli przezuce je na hosting to tagrze przestaje dzialac.

Jest taka sytuacjia ze wrzucilem te permissions na multi i dzialalo przez jakis czas poprawnie.Kiedy zrobilem reset serwera pemissions przestalo dzialac.

Jezeli ktos sie na tym zna i mogl by mi pomuc to bardzo prosze bo zalezy mi na tym pluginie.Daje naj lapki czy co tam zbieracie.

Oto plik permissionsex:

http://www.sendspace.com/file/t3x7fn

//dodaj skan 1h

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/583176-dl-pliki-serwerowe-by-hghgpllpioutyre-123-pelno-pluginow/

Tutaj masz pake pluginów hostuje na nich serwer od 2 miechów i działa polecam ;d

Zbieram LIKE

dla Ciebie 1 kliknięcie,

a dla mnie tak wiele

1294477714-U1.png

Opublikowano

@hghgpllpioutyre te pluginy sa na 1.2.3?

@kasaders jak bys mogl to daj link do twoich pluginow

<p>@hghgpllpioutvre te pluginy sa na 1.2.3?</p>

<h3>

<span class="author vcard"><a class="url fn ___hover___member _hoversetup" href="../../user/534483-hghgpllpioutyre/" id="anonymous_element_4" title="">hghgpllpioutyre</a></span></h3>

Opublikowano

ale mi nie chodzi o to ze mam zly plugin po prostu nie dziala na serwerze nie wiem czy trzeba tam cos zaznaczyc w plikach serwera.Mam na 100% pewnosci ze plik jest dobry tylko serwer go jakby nie czyta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...