Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy wie ktos czemu te pacany z silkroad robią co 2 tygodnie update i utrudniają życie boterom ? :P I nie da sie jakos przestawic tego lunchera zeby działał na tej nowej versji ? Przeciez żadnych super nowości w niej nie ma ...

Opublikowano

Robią UpDate.

Widocznie dobrze robią bo coś dodają nowego pewnie.

Naprawiają itp.

Kurwa, najpierw ludzie płaczą, że nie ma nic nowego, że nie interesują się gra a jak coś robią to jest płacz, że nie działą bot !!!!!

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano
wy tylko bocic .... jak bedziecie mieli jakas prace w rl np kasjer/kasjerka tez ustawicie sobie bota?

Wlasnie chyba bot jest dla takich ludzi, ktorzy lubia grac, ale nie maja czasu grac z powodow praca itd. no nie :) ?

@EDIT: Oj sry zle zrozumialem przekaz ;p. Myslalem ze nadal chodzi o gre a nie o porownanie JoBoT xD.

Opublikowano
wy tylko bocic .... jak bedziecie mieli jakas prace w rl np kasjer/kasjerka tez ustawicie sobie bota?

Jakbym miał spędzac caly czas wolny na silkroad to napewno jedyne co by mi w życiu mi zostało to praca kasjera albo pomywacza. Jakbym miał nabijac lvl bez żadnych wspomagaczy czyli taxi czy bot to ja nie wiem kiedy bym doszedł do jakiegoś konkretnego lvlu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...