Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaki TD ?

AboVeAll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze ,gram juz troche kw ,powoli bede odblokowywał dalej ruskie HT ... teraz tak jakie TD wybrac ?? (głównie chodzi mi o nacje) slyszalem ze ruskie Tdki spelniaja moje wymagania :)

Moimi założeniami na TD są :

-Mocny kop

-Dobra mobilność

-Dobry kamuflaż

Pancek może być papierowy ,celnosc moze byc nienajlepsza :>

Feel the beat!

Opublikowano

każdy td na IX tierze jest dobry i ma dobre walnięcie

ruskie- dobre kamo, działa, duża mobilność, papierowy pancerz

niemieckie- kamo takie sobie, dmg tak jak każdy ja IX tierze, duża celność, mobilność nie wiadomo mi

USA- to duże klocki dobry pancerz pierdolnięcie też mają ale z mobilnością słabo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

każdy td na IX tierze jest dobry i ma dobre walnięcie

ruskie- dobre kamo, działa, duża mobilność, papierowy pancerz

niemieckie- kamo takie sobie, dmg tak jak każdy ja IX tierze, duża celność, mobilność nie wiadomo mi

USA- to duże klocki dobry pancerz pierdolnięcie też mają ale z mobilnością słabo

Tak się składa że nie JT ma działo 12,8cm a reszta TD IX tier ma 15,2cm

1324978961-U410534.png

Doradca w grze World of Tanks

Opublikowano

Zacznij grac amerykanami do 3 tieru i zostaw na nim expa i czekaj na 7.2 i wtedy kup sobie tego z wieżą jest szybki zwrotny po ulepszeniu ma pancerz dalej papierowy a działka są celne i zaczynają miec moc od 6 tieru ( a ostatni to T30 czyli terazniejszy cieżki)

Główne hobby - Jazda Oplem Signum 3.2 v6 2003.
League of Legends - Plat (nickname KiesieK v3)
Minecraft - głównie serwery modowane, pod nickiem "KiesieK"
PC: CPU i5 6600k @ 4.5GHZ, MOBO Z170A Gaming Pro Carbon, CPU Cooler Cryorig H5 Ultimate, RAM Geil Dragon 2x8GB 3000MHZ, GPU Asus Strix GTX 1060 @~2137mhz boost, PSU SilentiumPC Vero M1 600W, Case SilentiumPC Aquarius X70W, HDD 2xBarracuda 500 i 320, BRAK SSD - planowany SM961.<p> 

Opublikowano

Nie wiem jak pozmieniają parametry T30 bo nie gram w bete 7.2 ale na tą chwilę to wolę grać T95 nawet na klanówkach niż T30 w którego wszystko wchodzi jak w masło, o ile nie celują w wieżę oczywiście.

Opublikowano

T30 jako TD ma działo z T95 i bodajże 1700 hp, reszta bez zmian.

Jeśli ktoś ma już linie T95 to najlepiej przejść z wolverine'a coś ok 19k expa.

Swoją drogą T28 z wieżą jest genialny. T30 to troche kartonik, ale działo rekompensuje wszystko. Ogólnie ruchoma wieża w tdkach to jest ogromna przewaga. W T95 masz super działo i pancerz ale tym trzeba planować rozgrywkę od samego początku i jak gdzieś pojedziesz to musisz iść za ciosem. Jedyny minus to ogromne weak spoty na froncie w T95 i gąski spadające od każdego kichnięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...