Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Młody

AzerfXback

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestań mnie banować n4p...

Banujesz mnie i od razu temat zamykasz bo boisz się,żę opiszę co ty wypisujesz?

Jeśli ja mam bana za słowa:

debilizm młodego

to ty za to powinieneś dostać:

przestan sie popisywac jaki to ty inteligentny nie jestes, a przypomnijsobie fakt jak podpierdalales swoich kumpli oraz userow mpc do mnie napm'a zeby zablysnac jakos i wejsc na wyzszy szczebel. Nie dorastasz migowniarzu to piet zeby zarzucac mi cookolwiek, a jak ci sie cos niepodoba to sam odejdz bo pozostawiasz za soba wiecej smrodu niz towszystko warte.

Oraz to:

Jestem na forum praktycznie od ponad 3 lat wiec przestan opowiadac mitutaj jakies frazesy i uspokoj hormony ja rozumiem, ze kazdy dojrzewaale nie krzycz tak glosno bo caly monitor sobie oplujesz chlopaczku .I pamietaj, ze wyznacznikiem aktywnosci usera nie jest licznik postow,a umiejetnosc konwersowania z ludzmi i samoopanowanie ktorego tobiebrakuje tylko ze wzgledu na to ze dojrzewasz, a mamusia smaruje cibuzie srodkiem na tradziki .

Czyli na tym forum taki jeden popieprzony admin może wszystko tak?

Jesli mnie zbanowałeś za tamto to sobie powinieneś dać perm bana,ahh i nie usuwaj od razu tego tematu i nie mów abym pisał na pw bo i tak masz raporty i pm'y gdzieś...

Opublikowano

Blackbartek

co Ty możesz wiedzieć o Azerfie? Ucisz się z łaski swojej, bo nic, tylko sobie szkodzisz, a że Azerf wcześniej uraził Twoją dumę, to załatw to w inny sposób, albo przemilcz.

a co do tematu, co prawda, Mlody złamał rażąco punkt regulaminu, lecz cóż - wiadomo, niektórym wolno, niektórym nie.. pewnie tym postem przejebie sobie reputację na MPCforum w oczach adminów, moderatorów, ale cóż - nie zawsze jest różowo.

Po postach Mlodego w dziale "Zbanowani" widać, jaki poziom reprezentuje MPC. Przyznam, że Azerf ostatnio świruje, ale administrator, z ponad trzyletnim stażem powinien zrozumieć to, ukarać delikwenta, ale czy ubliżać mu? i tak ten topic znajdzie się w koszu prędko, lecz myślę, że środki dyscyplinarne co do Mlodego powinny zostać zastosowane, jak w przypadku Azerfa (ban na 7 dni na dwóch kontach), ale to nie ja decyduję, a wiadomo - zrobi on jak uważa.

d23735233b786cb5.jpg

Dołącz do nas! :)

Opublikowano

Jedyne co w tej sytuacji jest smutne to to, że kłócą się osoby o wysokich szczeblach na forum i jak myślę, mające wysoki poziom intelektualny.... Nie możecie dojść do jakiegoś kompromisu ?

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

.....

eh azerf jestem po twojej stronie

ostatnio z młodym kapke nie tak

1321383239-U30311.png

Powróciłem jak feniks by Zniszczyć To co było

i sprawić iż wszystko powstanie z popiołu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...