Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]wgranie gotowców

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzisiaj mam takie pytanie a zarazem problem jak mam zmienić plik Hongkong na english bo w navicat zmieniam ale winscp widzi go jaki hongkong ;/ i jak wgram pliki to wyskakuje w consoli jakies core/core

Gdzie wrzucić te pliki?

W paczce znajdziecie różne fodery jak np. english czy mob_proto... Trzeba je wszystkie wgrać za pomoca FileZilla Client lub innego programu tego typu. Uruchamiamy serwer, otwieramy baze w programie FileZilla ([Tut]Jak odpalić Filezillaclient by x*PitBul*x) i kopiujemy folder do następujących lokalizacji:

english - usr --> rain --> channel --> share_data --> locale

Uwaga! W przypadku folderu english konieczne jest wejście do bazy za pomocą programu Navicat! Wchodzimy w common --> locale i zmianiamy 'hongkong' na 'english'!

item_attr - var --> db --> mysql --> player i podmieniamy stare pliki na nowe, które przesłałem.

item_proto - var --> db --> mysql --> player i podmieniamy stare pliki na nowe, które przesłałem.

mob_proto - var --> db --> mysql --> player i podmieniamy stare pliki na nowe, które przesłałem.

refine_proto - var --> db --> mysql --> player i podmieniamy stare pliki na nowe, które przesłałem.

shop - var --> db --> mysql --> player i podmieniamy stare pliki na nowe, które przesłałem.

shop_item - var --> db --> mysql --> player i podmieniamy stare pliki na nowe, które przesłałem.

Robie tak jak z tym poradnikiem i nic ;/

Oczywiscie robie zawsze jak chcę się połączyć /etc/rc.d/netif restart ale to też nie pomaga pliki by rain a te co mam to są starsze ? BO jakoś się nie zmienia ich nazwa w winscp ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

a właśnie, jakie są te początkowe IP dla hongkongu? bo usunąłem i mi serw nie idzie a niepamietam ich

;// plisska

Szukam serwera z dużą ilością noobów do tempienia najlepiej bez 6/7

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...