Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z loaderem...

Puchacz™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem: po włączeniu silka wpisuje login i pw, nie wbiłem, potem zacina mi sie silk nie moze nic zrobić przez 15 sekund po przycięciu juz kod nie wyskakuje co na to poradzić?? :/

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

dolanczam się to samo mam :/ wbijam już 2h i co chwile sie blokuje ;/ przypomne że mam softa i też się blokuje no dc a takze z loaderem dopisywalem juz rózne hosty miin. to : 121.128.133.26 gwgt1.joymax.com lub

121.128.133.27 gwgt1.joymax.com dalej to samo ;/

Opublikowano

Wiem ze kiedys dziala metoda taka, nie wiem jak teraz ale:

Gdy przepisujesz kod z obrazka dajesz enter wiadomo pewnie traffic, odczekajcie az ten napis zniknie i ponownie kliknijcie connect wtedy silk nie powinien sie zacinac.

Powtarzam kiedys ta metoda dzialala nie wiem jak teraz... ale zawsze mozecie spróbować

Opublikowano

nawet jak czekam to sie tnie... musze dać reset pcta zeby sie przynajmniej nie cieło cały czas, tak to tylko na chwilke i potem znowu moze sie logowac

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

niewiem co się dzieje ale mam bota a nieboce bo wbić do qrwy nendzy niemoge wbijam z tym od 10 ;/ z przerwami LOL na babela

Opublikowano

"raczej nie wina złego łącza ;P kuzyn i wiekszość znajomych którzy mają neo 1024 tak samo mają jak ja, co do sposobu parowy too raczej nie to tongue.gif bo nawet gdy nic nie robisz się zacina poprostu jakbys miał mało ramu tak zacina i odcina aż wkoncu zatnie amen."

W takim razie wina clienta, lol..

Opublikowano

omG gościu co ty mi tu pier... za przeproszaniem pisalem przeciez ze u kuzyna sprawdzalem i u kumpli neo mają 1024 i tak samo jest lol

Bywalec
Opublikowano

To nie jest wina neta .... ja mam tele2 1mb i co.. to jest jak chello/neo... rozwiazanie jest 1 - wolne wciskanie entera odstepy ok 20sec max 30sec

ps. chyba wiecie ze jak bedzie cannot traffic to najpierw trza kliknac myszka gdzies obok a potem enter

Opublikowano

to nie jest nic związane z netem, clientem gry czy łączem to jest coś z no-dc. Ja mam tak że przez 20 min loguje się bez ścinki, a nie kiedy że raz przepisze kod i muszę restartować silka.

Sig.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...