Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] AK 47

Daxter7wwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , więc mam takie pytanie . Kupiłem fundsy i mam na razie 3400 , i tu nasuwa się moje pytanie czy opłaca się kupić AK 47 . Jest strasznie drogi ale czy dobry ? Bo miałem na 7 dni M16 z Lunetą i był badziewny , jeszcze był u mnie M16 z tym granatem też nie najlepszy . Więc czy warto kupić AK 47 czy to nie jest wyrzucanie kasy , ja na 24 poziomie soldierem strzelam początkowym karabinem i nie mam zastrzeżeń ale już mi się nudzi i chciałbym spróbować AK 47 . Jeżeli ktoś korzysta z niego to niecha napisze czy trudno go opanować , jak sprawdza się z daleka a jak z bliska i oczywiście czy jest z niego zadowolony .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Grales m16 z granatnikiem-bron do kitu, M16 z lunetą to jest dobre na daleki zasięg, ale na bliski zasieg najlepszy jest ak74/m16 to to samo co Uber Ratunek Rudolfa/Super maszyna do pisania tomka. Ja mam m16 i ak74 i jestem z nich bardzo zadowolony.

Liczę na LIKE!

Opublikowano

Ja mam ak74 , ale bardziej opłacalny jest " super maszyna tomka do pisania " jest IDENTYCZNA , tylko różni się wyglądem i skinem . Nie opłaca się ak , lecz jeżeli masz więcej kasy to możesz kupić .

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Witam , więc mam takie pytanie . Kupiłem fundsy i mam na razie 3400 , i tu nasuwa się moje pytanie czy opłaca się kupić AK 47 . Jest strasznie drogi ale czy dobry ? Bo miałem na 7 dni M16 z Lunetą i był badziewny , jeszcze był u mnie M16 z tym granatem też nie najlepszy . Więc czy warto kupić AK 47 czy to nie jest wyrzucanie kasy , ja na 24 poziomie soldierem strzelam początkowym karabinem i nie mam zastrzeżeń ale już mi się nudzi i chciałbym spróbować AK 47 . Jeżeli ktoś korzysta z niego to niecha napisze czy trudno go opanować , jak sprawdza się z daleka a jak z bliska i oczywiście czy jest z niego zadowolony .

W tej grze nie ma AK-47, jest AK-74, co jest absurdalne, ponieważ żadnej z tych broni nie było podczas II Wojny Światowej

Grales m16 z granatnikiem-bron do kitu, M16 z lunetą to jest dobre na daleki zasięg, ale na bliski zasieg najlepszy jest ak74/m16 to to samo co Uber Ratunek Rudolfa/Super maszyna do pisania tomka. Ja mam m16 i ak74 i jestem z nich bardzo zadowolony.

M16 z lunetą to badziew, który nie nadaje się zarówno na bliski, jak i na daleki zasięg, poza "lunetą" co przybliża ze 20%, jest praktycznie takie samo jak początkowy karabin.

Błędy poprawiam, aby gracze czytający te posty nie byli wprowadzani w błąd.

@TOP

AK-74 jest dobrą bronią, lecz ze względu na cenę i istnienie jej identycznego zamiennika (Uber Ratunek Rudolfa/Super Maszyna do Pisania Tomka), nie opłaca się jej kupować.

PS:

AK74, to gówno :

AK74 - AK-74 (ros.??????? ??????????? ??????? 1974 ????, Awtomat Kałasznikowa obrazca 1974 goda) ? karabin automatyczny, który jest rozwinięciem konstrukcji karabinka AK. Opracowany w 1974, wprowadzony do uzbrojenia Armii Radzieckiej w 1976. Użyty po raz pierwszy w działaniach wojennych po wkroczeniu ZSRR do Afganistanu (24 grudnia1979).

G*wno - odsyłam tutaj: http://nonsensopedia...wiki/G%C3%B3wno

pl.wikipedia.org

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi temat można zamknąć .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...