Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] x-King

Szajlas

Beta testy  

191 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz, aby przed oficjalnym startem serwera odby?y si? beta testy maj?ce na celu wyeliminowanie wszelkich bugów?

• Tak
      105
    • Nie
      77
    • Nie mam zdania
      9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bm i dagger nie pokonani.. dla bm ludzie nie będą nic brać tyle inta a dagger dednie kazdego w kilka sekund tyle szycia.. ale może wejdę

• Odpowiedzi 98
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bm i dagger nie pokonani.. dla bm ludzie nie będą nic brać tyle inta a dagger dednie kazdego w kilka sekund tyle szycia.. ale może wejdę

Żadna z klas nie góruje nad innymi w pvp na serwerze, wszystkie są równe.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Ktoś tam wyżej pisał ,że gracze chcą nowości powoli. Nie wiesz jak to jest? Np próg lvl. Na wielu serwerach spotkałem się , że gdy "x" osób wbije dany lvl , zwiękaszają jego próg. Dla mnie to bezsens, gdyż każdy od początku expił, wbił upragniony lvl a potem kilka osób go wyprzedza bo on o tym nie wiedział. Jest to dyskryminacja. Tak samo jest z Dugeonami czy broniami. Jestem czepialski, więc może nieco więcej info, gdyż dowiedziałem się na trójczyne z - :>

Co z biologiem, misjami, skąd dropią te 6/7 bony. Wiem że jestem wredny, ale nie powinieneś stawiać gracza w ciemno. Każdy szuka tego, co jest dla niego odpowiednie. Odp. mi na pytanie , jedno lecz proste. Znowu dyskryminacja klas? łuków mniej niż mieczy.. to samo dzwonki i miecze dla bm. Szkoda. I jakie itemy będą miały największe dmg. Robione z 65 czy 70-75?

Opublikowano

@up nie ma mniej lukow poprostu szajlas wszystkich nie napisał.

6/7 mozemy kupic za wyższa cene u handlarki.Exp jest tak by exp do poziomu by nie byc gorszym jest szybki do osiągniecia chodzi o lvl 115

Opublikowano

@up nie ma mniej lukow poprostu szajlas wszystkich nie napisał.

6/7 mozemy kupic za wyższa cene u handlarki.Exp jest tak by exp do poziomu by nie byc gorszym jest szybki do osiągniecia chodzi o lvl 115

To nie lepiej zapisać to w zapowiedzi? Jeny wolicie spam, aby posty w zapowiedzi ponabijać, jestem wybredny, nic mnie tu nie trzyma więc nie pogram. Przykro mi. Weźcie się za serwer to z pewnością wróce

Opublikowano

Mam pytanie: Skąd mogę zdobyć wierzchowca np. renifera czy smoka? Jak się będzie robić skille?

Aby użyć wierzchowca musisz mieć do tego odpowiednią pieczęć.

Odnośnie skilli:

"Umiejętności szkoli się podobnie jak na globalnych serwerach, czyli 55 ku do G1 oraz 10 kamyków do P,

jednak dropi również kamień dający skill G1 od razu na P. Dropi on z metinów na każdym poziomie oraz z mobów od 170lv.

Dodany został 6 skill dla wojownika oraz ninji. Nie jest on zbugowany, tak więc bez obaw."

sygnadlateamu.png
Opublikowano

kiedy start?

Start prawdopodobnie w środę. Do ukończenia pozostały już tylko błahostki typu "autopatcher". Niedługo powinna pojawić się również strona. Zastanawiamy się nad beta testami, a dokładnie nad tym czy opłaca się je w ogóle robić.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Epici z broni na 75 lvl beda mialy sr?

I jakie beda miec wbudowane bony?

Będzie wdzięczny za odpowiedź.

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

6/7 nie do pvp ?? Jesteście pewni ??

6-7

Maks. PŻ - 1000

Maks. PE - 500

Int/Dex/Str - 8

Szansa na kryta/przeszywke - 10%

Silny na potwory - 15%

Mamy założonych 8 itemow co daje :

8 x 8 = 64 Int np

8 x 10% = 80% Kryta/ Szycia

Według was to nie wpłynie na PVP ??

Powinno być tylko PZ i Potwory bo to na 100% nie wpływa na PVP.

Max. PZ owszem wpływa ale u każdej klasy działa tak samo i nie robi to różnicy a 64 INT u BM to znacznie więcej niż 64 siły czy 64 zr u Woja/ Ninji :/

Edit. Jeszcze ten system ulepszeń mnie trochę niepokoi Max 250 lvl i tylko po 3 nowe bronie z Broni na 65 lvl i po 4 z broni na 75 ?? Nie za malo ?? W dodatku Zbroi aż 14 ??

Napiszcie jeszcze na jaki lvl będą bronie.

Opublikowano

@up w 6/7 zostały tylko max pz , max pe i silny na potwory

Bronie 75 ->95 -> 120 -> 145 ->165 Planujemy dodac bronie do około 205 lvl

Opublikowano

@Up2 szkoda ze klamiesz po 1 nie mialem nigdy dedyka metina po 2 gracze sie sami przekonaja to ze jestes "udajacym hackerem"

to twoja wina a teraz wyjdz jak masz klamac dzieciaku ;]

Opublikowano

Szajlas, prosiłem, abyś zapodał ssy jakichś epików i broni do szamana. (2-3szt)

I moim zdaniem bezsensownym pomysłem jest robienie dwóch systemów ulepszeń (65,75) bo i tak nikt nie wie która będzie lepsza i w ogóle. Chyba że w tych z 75 wbudowany byłby bon na moby i nie miałyby dmg magicznego, wtedy było by BARDZO prawidłowo.

Opublikowano

@up nie musisz się obawiac pvp które bedzie trwało pare sekund bony są tak zrobione oraz dmg skili ze nie będzie takiego problemu.

Wybór broni jest ponieważ możemy modyfikować eq na małym lvl jak i duzym równiez by nie biegac w zwyklej broni bo 75 tylko z ripera.

Opublikowano

@up haha osmieszasz się ;]

Minecraft nic nie wziol od ludzi po 1 po 2 po co tu piszesz? to ze ktos ci powiedział prawde? o twoich niby hackerstwach teraz probojesz zniechecac ludzi . Jedynego ciolka co potarfi to widze ciebie . Poprostu nie pisz tu i tyle.

Jak ci juz pisalem. Pokaz swoje archiwum rozmów o twoich niby atakach haha.

Szkoda cię już nie wypowiadaj się najlepiej.

@edit Jakoś serwer na hamachi był ludzie nie mieli takich skarg jak ty ;] Tylko ty masz problemy.

Opublikowano

@up nie chcez grać nie graj , nie pisz bo nie potrzebnie spamisz ;].

Ludzie sie sami przekonają czy chcemy kogos oszukac ;] Bo juz se wymyślasz rzeczy.

Nie podoba ci sie serwer nie pisz . Jak juz chcez rozmawiac to wejdz na gg.

Albo pw ;]

Ale nie spam tu .

@topic

Przewidujemy we wtorek beta testy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...