Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Server TwoWorld's [Dedyk] [Wl-OFF] [Factions] [McMMO] [Survival] [Spout] [NON-PREMIUM]

David934

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

generate_logo.png?name=TwoWorld

Typ: War-Surv

Adres IP: s14.mineserv.eu:27372

Status: ON

informacje.png

Whitelista: OFF

Potwory: ok.png

Zwierzęta: ok.png

Nether: ok.png

team.png

Head:David934

Mod:VaTT95

Mod:Seyber

pluginy.png

m.in: Factions mcmmo Jobs FalseBook i inne ;)

inne.png

Witam na nowym TwoWorld's

Jak będzie wyglądać rozgrywka:

Logujemy się i ustawiamy sobie hasło (/login haslo haslo, przy każdym kolejnym zalogowaniu do gry wpisujemy /login haslo ustawione przy rejestracji), następnie wychodzimy ze spawnu, CZYTAMY REGULAMIN i wyruszamy!

Oczywiście nie musimy tworzyć własnej gildii jak pisze w regulaminie ;], można dołączyć do jakiejkolwiek już założonej (oczywiście ze zgodą założyciela danej gildii).

REGULAMIN:

20120323185222.png

ILOŚĆ SLOTÓW: 20 , oczywiście jest możliwość że to się zmieni, ale jeśli będą gracze.

smile.gif

CECHY SERWERA :

- Własny TeamSpeak, ip: ts.mineserv.eu

- Brak white-list- wbijamy IP i gramy!

- Dorosła i ogarnięta administracja

- Serwer NO-PREMIUM

- Survival+frakcje

- Wioska, w której znajduje się AdminShop 20120323185318.png20120323190946.png

- AdminShop- NPC we wiosce, którzy sprzedają potrzebne materiały po atrakcyjnych cenach.20120323185333.png

- Kowal- sprzęt jest na wykończeniu? Wbijaj do kowala za mała opłatą naprawi Twoją zabawkę.

20120323191007.png

- Oddzielna mapa do surowców, aby nie robić bałaganu na głownej.

- Portal do Netheru, na spawnie

- Własne frakcje, a co za tym idzie: wojny, sojusze, zdrady, itp.

Opublikowano

Poczekaj aż przyjdzie Właściciel bo obecna wersja spouta do pobrania to 1.1.0, a powinna być 1.2.3, linki mu się pomyliły ;) lub pobierz wersję non-premium.

eJw9iLEOgjAYhPc-xT2BwZrG4Mrg5NRGEkmHP9Lhl0JJiyXw9FYHh7vvvjNrQBui7xM6GDcMvMCW2YbXtOHKvme2KId-x8yZPKx40Bwp7TRumAjJxdVF3BowjD5dANQ44gCJCqrw_Gv5dXEnY2olmhB8dgs_SWjPo0tCKvVP9QGp0Sq3.png

Opublikowano

Stworzyłem tutorial instalacji SpoutCrafta Premium i Non-Premium. Stosując się do niego unikniecie problemów podczas instalacji klienta:

//bez linków zew.+dblpost

eJw9iLEOgjAYhPc-xT2BwZrG4Mrg5NRGEkmHP9Lhl0JJiyXw9FYHh7vvvjNrQBui7xM6GDcMvMCW2YbXtOHKvme2KId-x8yZPKx40Bwp7TRumAjJxdVF3BowjD5dANQ44gCJCqrw_Gv5dXEnY2olmhB8dgs_SWjPo0tCKvVP9QGp0Sq3.png

Opublikowano

Serwer godny uwagi, jako ,,krytyk'' serwerów mogę rzec : Na pierwszy rzut oka serwer przyciąga, ciekawe budowle, ładnie zagospodarowane. Z tego co mi wiadomo, mapa surowcowa często resetowana.

Po dłuższej grze zedytuje post.

76561198044975849.png

Best Member

Opublikowano

Poprosiłbym warna dla: vatt16 oraz david934

Powód: Nieregulaminowe refy oraz link do strony www.

Co do serwera... Zagram ocenie.

//edit

Pograłem na serwerze i mogę powiedzieć, że mimo wszystko POLECAM

Wady:

-Essenital Protect - jest to w końcu serwer survival, a więc nie powinno moim zdaniem tego pluginy wgl być. Dla niedoinformowanych... Blokada rozlewania lawy, wody, palenia się itp duperele.

-Zbyt kolorowy chat.

-Czasem są lagi...

Zaletety

-ekonomia na serwerze. Na poczatku przestraszyła mnie obecność miasta. Fakt to miasto jest tylko dla ozdoby, aby można było w nim znaleźć adminshop. Do tego npc, którzy sprzedają, po prostu fajnie to wygląda. Oczywiście zastosowany jest citzens.

-mcMMO jak zawsze mile widziany.

-Factions i ekonomia.

Ogólnie serwer przemyślany i myślę, że można się pobawić ; ]

Opublikowano

@f5

@Golima Esentials Protect jest po to by przy stworzeniu smoka w normalnym świecie nie niszczył bloków a co do lawy to jest już odblokowana :)

Dziękuję za opinie

Opublikowano

Aby wejść na serwer trzeba mieć wersje minecrafta 1.2.3, ponieważ czekamy na stabilny bukkit 1.2.4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...