Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Rival factions

mar123cel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc postaram się Ci to wytłumaczyć:

1. Wchodzisz na stronę:

http://crossfire.z8games.com/

Klikasz na górze: "Continue to site" Przed tym możesz obejrzeć krótki filmik zachęcający do gry :P

2. W Prawym górnym rogu masz napis "Sign up'- tutaj zakładasz konto :] Tutaj chyba nie muszę nic tłumaczyć...

3. Po założeniu konta szukasz na stronie zakładki 'Download', a tam wybierasz CrossFire.

4. Wybierasz sobie serwer, z którego chcesz pobrać grę- jeżeli mieszkasz w Polsce polecam EastCost, choć i tak to dużo nie da- serwery są położone w ameryce ;)

5. Dalej nie muszę tłumaczyć :P Raczej sobie z instalacją poradzisz ;)

Pozdr,

xamii

Opublikowano

Więc postaram się Ci to wytłumaczyć:

1. Wchodzisz na stronę:

http://crossfire.z8games.com/

Klikasz na górze: "Continue to site" Przed tym możesz obejrzeć krótki filmik zachęcający do gry :P

2. W Prawym górnym rogu masz napis "Sign up'- tutaj zakładasz konto :] Tutaj chyba nie muszę nic tłumaczyć...

3. Po założeniu konta szukasz na stronie zakładki 'Download', a tam wybierasz CrossFire.

4. Wybierasz sobie serwer, z którego chcesz pobrać grę- jeżeli mieszkasz w Polsce polecam EastCost, choć i tak to dużo nie da- serwery są położone w ameryce ;)

5. Dalej nie muszę tłumaczyć :P Raczej sobie z instalacją poradzisz ;)

Pozdr,

xamii

Co ty piszesz jak jest blokada dla Polakow na NA a na EU niema sensu grac kazdy kto gral to wie dlaczego

GaimdKk.jpg

Opublikowano

@UP ja grałem i gram i co z tego ? nie kminie cie ...

Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W

lovv.png

by Azb3sT^

Gość patrykkos
Opublikowano

Jakbyście obaj up nie zauważyli to po tym co ja wywnioskowałem to to, że po 1. ma on już konto i gra, tylko pyta jak zagrać w tym Rival Factions.

A po 2 o ile się nie mylę to rival factions jest narazie zamknięte i nie można tam dołączyć i grać. :)

Gość patrykkos
Opublikowano

mar123cel jeżeli będzie coś związanego z Rival Factions to napewno to napiszą na stronie głównej. Narazie nie masz co sobie tym zawracać głowy. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...