Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Który hosting wybrać?

ArhiX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zamiar wykupić serwer minecraft na 5 osób i szukając w internecie natrafiłem na oferty kilku

hostingów. Zastanawiam się tylko jakie są wasze wrażenia z gry na serwerach tych dostawców.

Interesuje mnie także czy mogę zmieniać wersję silnika gry na własną (mam na nią wgrany mod zmienionej generacji terenu). Tak więc konkurentami są OwnServer,MineServ i yCraft.Craft serve jest jak na mój gust nieco zbyt drogi jak na 3 sloty i nie daje zbyt wiele swobody....

Oczywiście jeżeli znacie hostera który spełnia moje wymogi również proszę o namiary i info o nim.

Mineserv z 10 slotami wydaje się być interesujący ale 256 ram.

Na ycraft jest już lepiej bo mają 335 ram.

A na OwnServe nic o ramie nie piszą do wyboru jest tylko wybór pomiądzy lokalizacją w Polsce a lokalizacją we Francji. I tylko ta we Francji odpowiada moim limitom cenowym ;)

Więc jeśli ktoś ma serwer na którymś z tych hostów a najlepiej na tej konkretnej ofercie, prosiłbym go

o podzielenie się ze mną wrażeniami.

Liczę na rozbudowane wypowiedzi, a nie lakoniczne "Bierz XXXXX", potrzebne mi informacje, nie opinie.

wikmk9.jpg

Opublikowano

ja polecam Mineserv.eu

zarejestruj się z mojego linku w sygnie bo cb to nic nie kosztuje a ja dostane crafty :D

PS. Mineserv jest bdb , ownserwer jest taki sobie (Polska)

Opublikowano

Polecam MineServ. Korzystam z niego i jestem b. zadowolony ;>

Ciekawy i ładny panel, nie trzeba się męczyć. Proste i fajne - dwoma słowami.

challenger.png

Gość schibowski
Opublikowano

Ja polecam craftserve.pl miła Administracja która pomoże ci w rozwiązaniu problemów a nawet pogrzebie ci w plikach żeby naprawić bład oczywisice jest oferta na chyba 4/5 osób

Opublikowano

A ja natomiast polecam Ci zupełnie inny hosting:

Mam zaszczyt zaprezentować Państwu nową gamę tanich, wirtualnych serwerów Minecraft.

Serwery stoją na stabilnej maszynie uptime 99,9%

Przykladowe konfiguracje i ich ceny:

5 slotów - 350MB RAM - 14 zł

10 slotów - 700MB RAM - 18zł

20 slotów - 1,30 GB RAM - 32zł

30 slotów - 2 GB RAM - 45zł

50 slotów - 3,5 GB RAM - 70zł

100 slotów - 6 GB RAM - 120 zł

Dodatkowo do dnia: 17.03.2012.r trwa wyprzedaż kont:

100 slotów [pozostał 1 serwer promocyjny] - 110 zł

80 slotów [pozostały 2 serwery promocyjny] - 80 zł

40 slotów [pozostał 1 serwer promocyjny] - 50 zł

Na każdym serwerze istnieje możliwość zainstalowania bukkita z dowolną ilością pluginów.

Do każdego serwera dodajemy konto FTP! Dzięki temu możesz dodawać dowolne pluginy samemu!

Płatności SMS lub przelew!

Serwery dostepne od ręki!

Strona hostingu: www.mctb.shop.tm - tam znajdziecie więcej informacji.

Opublikowano

MineServ.eu, Dobry Hosting, Nadaje się do Bardzo Stabilnych serverów na którym Gracze chcą grać a nie czekać aż Admin zrobi Reload bo sie Zawiesił ;) Na MineServ znajdziesz Oferty które mają dobrą cene i cie nie zawiodą

Opublikowano

Mineserv.pl jest dla mnie najlepszy kupiłem tam sobie serwer 20 slotowy opłacało się;) radzę też kupić.! :)

mca.png

Budowniczy/Użytkownik/Youtuber

Opublikowano

Polecam Ci www.mcservere.tk !

Sam mam tam serwer i jestem bardzo zadowolony !

0 lagów i w dodatku za tak małą cenę !

Polecam !

Opublikowano

Goście dopiero zaczynają z tematem, dużo ich reklam w sieci widziałem, nawet tanio mają :P

Pisałem z adminem - mówił że dostęp będzie przez SSH albo od razu zrobi panel, musi się tylko zgłosić kilka osób chętnych i wystartują goście z hostingiem, jeszcze pytałem czy nie zejdą z cenami, bo są takie hostingi w takich cenach to mówił że jak już te kilka chętnych osób na serwer będzie to przez 1 miesiąc te ceny a potem będzie obniżał :D

http://www.webhostin...le-ofert-tanio/

10 Slotów = 515MB ramu

Cena: 20 zł - Polecam ci to :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...