Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Początki gry z darkorbit.

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, a raczej dobry wieczór.

Z racji tego że od nie dawna zacząłem swoją zabawę z dk, mam do was kilka pytań.

Gdzie puścić Ibota na 8 lv vegą zeby mi drony ulepszył.

Gdzie mam a raczej na czym expić i jakie misje zrobić(te opłacalne)

I co kupować po kolei.

mam 8 dronow, robota 3, 2 napedy, 4 oslony, 180 hp, no i malutko oslony bo kasy mało :P

Pozdrawiam, i czekam na sensowne odpowiedzi i porady.

@EDIT

jak zrobic konto na oficjalnym boardzie darkorbit?

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

1. dk to skrót od duża kryśka, aliena. DO to skót darkorbit

2. klep uridium i lvl ile wlezie. potrzebujesz kasy na wszystko

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Polecam ibota z crackiem na x-2

Kolego, z 8 lv na x-2? Tam ani exp nie leci ani dronów nie zrobie.

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Uczymy się na własnych błędach... dotyczy drona APIS i ZEUS : uzbierałem z zielonych bootów apisa a dziś wywaliłem na zeusa ponad milion urki... efekt jest taki że zebrałem 38 części do Apisa a tylko 21 części do ZEUSA. Wniosek - zbieraj tylko złote skrzynki bo składając Zeusa i tak złożysz Apisa a nie wywalasz zbędnie urki.

Opublikowano

Na pl3 mogę konto sprzedać :D full jest wszystkiego. Prawie full lf4, wliczając peta a tak to jest full

Na forum zakaz handlu.

@TOPIC

Jak kupie z 10 lf3 to starczy mi do ktorego lv?

//gif w sygnie

F.

Opublikowano

Troszkę mało napisałeś co tak naprawdę posiadasz i nie wiem do czego chcesz dojść... a level nie ma nic do tego - pozwala tylko przechodzić na kolejne mapy i nic więcej. Teoretycznie możesz zostać TOP 1 nie wychodząc z mapy x-2. Tak serio to najbardziej rozsądnym jest by najpierw zaopatrzyć się w napędy G3N-7900 10 szt. dla vegi , osłony SG3N-B02 na wszystkie drony - wszystko podkręcić kamykami tak by Cię zbytnio nie ubijać, potem myślimy o laserkach - by bardziej opłacalnie bić. Nie wiem jakie masz drony - podstawa to dorobienie się 8 irków - początkowe 4/5 szt. można kupić za urkę resztę radzę kupić z handlu. Bez rozbudowanego PP też latać zbytnio się nie da - przynajmniej obrona na początek. Zaletą bocenia na X-2 jest to że nie mogą Cię atakować z własnej firmy a na innych standardem jest że ktoś profilaktycznie Ci walnie i IBot ucieka do portu, kolejna sprawa że jest gdzie uciekać przed faktycznym atakiem. Misje początkowe są łatwe potem możesz robić zbieractwo + przeloty. Obecnie nie odpalaj bota na 24h non-stop bo ban właściwie murowany.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...