Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Media Pk2 For Mpc

Dawciow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wszystko ok tylko prosze cie zmień tego underbara bo to porażka,ten strój co za cape jest suck,możesz zrobić coś takiego (jeśli sie uda)żeby zamiast normalnego cape była taka długa pelerynka do ziemi i żeby tak fajnie falowała,60 konia na pegaza-fajny pomysł,hmm za wilka fajnie by było captain ivy xD, to tyle moich propozycji mam nadzieje że to pk2 bedzie fajne.

Btw to będzie media do isro?

Opublikowano

@up

Underbar ujdzie. Nawet spoko. Ten strój w ogóle mi się nie podoba. Na resztę poczekam z końcowym wynikiem.

Sex, alkohol, mordobicie...

ruSRO: Apec

acc: Наступение - 9x

Rouge/Cleric

Opublikowano

Jak dla mnie ten underbar to jest smieszny i fajnie by bylo jakbys usuna to xD

CarlO_o.png <---- To 100k plz to nie żebranie tylko za taxi sciagalem kase xD

Arios.png<----2h Sword/Cler

sygnaTURKI!!!

Opublikowano

Moim zdaniem underbar trzeba by troche przerobic z tym zeby zmienic horsa 60 na pegaza tez a co do wolfa jesli by sie dalo to wstawil bym zmniejszona Tiger Girl^^

Und3rsoldier.png

Opublikowano

underbarr bedzie inny niz na screenie to jest tylko projekt ktory dopasowywalem do gry. co do tg zamiast wolfa probowalem juz i nie wyglada to za wesolo bo nie atakuje mobow. ale jeszcze poszperam...

ps mozecie podsunac jakis pomysl na underrbar (jesli nie ma byc na nim mpc);]

ps wie ktos moze jak z intro wyciagnac dolna belke na ktorej pisze np ...requesting user ... . bo nie moge znalesc a tam bym wrzucil reklame MPC

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Mogę taki pomysł ci podsunąć na Underbar jak jest pasek skilli zamiast rosire D&G itd napisz na skrócie M=M 1=P 2=C 3=F 4=O 5=R 6=U 7=M 8=Kropka duża ^^ 9=P 0=L a Tło underbara jakoś Pomarańczowo czarno styl forum ^^

Opublikowano

mopge powrzucac to do sjsro pk2 ale dopiero jak zkoncze z isro . devilsprita sie nie da zalozyc zamiast cape tzn da ale nie da sie innych wtedy atakowac. (ale moze cos z tym wymysle) narazie proboje GM dress (taki bialy) za to wsadzic.;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

udalo mi sie gm suit i nie przeswituje przez broje tylko jakis blad na pvp wyskakuje

screeny powyzej

ps jak nie bedzie dzialac avatar badz gmdress zamiast cape dam gdf lub flage huntera (ta stara duza taka)

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Mam pytabie czy zamiast capa nie dalo bys sie dac czegos w stylu Euro Hunter capa tylko zmienic color... A zamiast wolfa dac jakiegos moba tylko nie dzina a pomysl z lisem nawet nawet ale ja bym dodal jakiegos mobka moze dark kara

Und3rsoldier.png

Opublikowano

Może zamiast peta dżina ?

7799.jpg6077.png
29163.gif28879.gif
29379.png27734.gif
20972.gif29098.jpg
21191.jpg27533.png
14119.gif 29360.gif

...WKS PANY...

"Per Aspera Ad Astra."
Opublikowano

narazie jest tak

intro z sromaxorg

obrazki startowe z sromaxorg

zamiast cape na pvp 3 kolory flagi hunta euro (bardzo fajny efekt)

dzin zamiast wilka ale bedzie chyba lis (w v1.1)

mapa unikatow

nowy mpc underbarr

blue zerk zamiast czerwonego (fire ale postac czerwona fajny efekt)

wiadomosci im/event usuniete

unikaty 5x wieksze

autoselect

pasek sp(czerwony)

link przed 23 powinien pojawic sie na forum

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

underbara napraw bo textury wkadratowe

lis niech bedzie najlepiej zamiast wilka ;]

i podmien konia ostatniego na pekaza

fajnie wyglada ten trujkat pod postacia xD

Opublikowano

Do JAKIEGO KOLWIEK ADMINA :

Jak mozesz usun wszystkie posty jakie byly napisane w tym temacie(oprocz glowneg) i opinie i prosby pisac od nowa;]

@up zamiast wilka jest dzin w temacie pisze (bedzie lis w v2 ;])

@up i jak chcecie wersje pod tsro taka sama to wrzuc mi czyste pk2

@edit ps jeszcze do admia : zmien podbis w temacie z"w trakcie realizacji" na "gotowe v1.01"

PostalDude - Iris - 90

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...