Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta4

Noobq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
no to miłej gry życze na 25fps i jak tekstury znikaja powidzenia

25fps to płynna animacja, w 100% grywalne... A tekstury zanikają przy praktycznie wszystkich ustawieniach, u siebie odpaliłem na High i też co jakiś czas "zanika" mi ulica... Patche również za dużo nie pomagają. Po prostu beznadziejny silnik graficzny dla PC

Opublikowano

Simpson, ja na rockstarowym 1.0.3 nigdy takiej sytuacji nie mialem. Na najwyzszych (oczywiscie poza AA) w 1240x1024 srednio 40 fps ( najnizszy jaki odnotowalem frapsem to 19 - podczas wielkiej kraksy w nocy podczas deszczu na tej autostradzie ze wszedzie dookola te podswietlane billboardy, najwyzszy ok. 55 jak sobie chodzilem po miescie [ nie mowie o interionach po tam zawsze 100...] ). Nie zniknely mi nigdy tekstury ;) Sprzet :phenom 2 x3 720 3.3ghz, 4gb ramu ddr 2 (OCZ cl 4) i evga gtx 260. Testowalem na w7 ultimate/ commandline poprawiajacy wydajnosc (dx 10 mode [te naprawione], usuniecie dzwieku radia jesli jestesmy poza samochodem, i zmniejszenie czestotliwosci dzwieku w grze i oszukanie gry co do ilosci pamieci na karcie ( moja ma 896 mb, w grze widzialem 1gb wiecej, wiec nie czepiala sie co do zmiany ustawień). Ogólnie mój komp poradził sobie świetnie, grafike miałem lepszą w porównaniu do ps3 (ale na wyższych rozdziałkach zapewne ps3 wygra..),..

Opublikowano

Taaa !!! 1 gb Ram + gta 4 = brak ludzi na ulicach i samochodów :)

....

Mi to na Pentium 4 śmiga xD

Opublikowano

Po zastosowaniu odpowiedniego commandline może mieć i ludzi i samochody na ulicach i ciągle cisnąć powyżej 20 fps. Jeśli autor jest zainteresowany

-minspecaudio -frameLimit 1 -nomemrestrict -norestrictions -novblank -stereo -percentvidmem 1.0 -DX9 /low

, powinno coś dać. ( Stwórz plik commandline.txt (nie pisz .txt, ma być po prostu plik tekstowy commandline) i wklej to co masz wyżej) Da ci troche fpsów i poprawi ogólny dizajn na twoim słabym pc. (po stworzeniu pliku jeszcze raz ustaw wszystko na najnizsze)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...