Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tutorial] Jak Efektownie zarabiać na PL'u.

SilvEx™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jeżeli postanowiłeś , odwiedzić ten skromny tutorial , zapewne masz problemy z kochanymi Yang'ami; Tutorial ten powinien Ci pomóc go rozwiązać .

Miłej lektury . :)

LvL - 10-20

1. Jeżeli masz eq min.+4 , idzesz na Metiny Walki (10lvl) , Bitwy(15lvl) , Chciwości (20lvl) , jeżeli dopisze Ci szczęście , może dropnąć jakieś drogocenne

Ku dla wojownika , typu Aura Miecza ; KD+3/4 , można je sprzedać za sporą sume , KD+0/1/2 też są często kupowane , są one przecież potrzebnedo przetapiania rud np. na Diament

2.Sprzedawanie Ulepszaczy , na nowszych Serwer'ach , bardzo szybko zchodzą . :)

LvL- 21-29

1. Na tych lvl'ach , niszczysz metiny na 20lvl , 25lvl , 30lvl -> Eq min.+6 ; można sprobować iść na metin zazdrości . :)

2. Sprzedawanie ulepszaczy

3. Jeżeli expiłeś na dzikusach i lot'neły Ci Ebo (ebonitowe kolczyki) , ulepsz je na +4 , i sprzedaj , zadużo zanie się nei zarobi , lecz grosz do grosza...

4. Drop na Imha // M3 // Kraj Gildii (czy jakoś tak) ; mogą nam tam dropnąć ; Rib , Fms , Koziki , Jelon , Jesion . !

LvL- 30-34

Level 30 otwiera przednami wiele możliwości

-Na tym lvl'u zalecam zakupienie FMS'a +7/8/9 z śr. min.+10 !

1. Sposób ten , jest bardzo znany mianowicie , łowienie ryb , poczym sprzedawanie/otwieranie ich . (Osobiscie polecam otwieranie , iż może lotnąć małż , który zostanie sprzedany za po żądną kase.)

2. Wydobywanie rud , poczym przetapianie ich -> Sprzedawanie Przetopów

3.Niszczenie metinów 25lvl, 30lvl , 35lvl

4. Ulepszanie eq , i sprzedawanie go .

5. Jeżeli masz już troszkę yang , polecam kupowanie ,tanio , w okzayjnych cenach , a sprzedawanie drogo , oczywiscie będzie trzeba troszkę poczekać , by zszedł ten przedmiot , dlatego polecam zrobienie nowego konta 1 lvl , na nim będziesz wystawiał Shop'y.

LvL- 35-50

Na tym lvl obowiązkowo trzeba zrobić boja (Konia Bojowego) !

1.Jeżeli masz dobre eq i już boja , idź na metiny Cienia , może znich dropnąć Kamien duchowy ; można dużo za niego dostać.

2. Ulepszanie eq , i sprzedawanie go .

3. Jeżeli masz już troszkę yang , polecam kupowanie ,tanio , w okzayjnych cenach , a sprzedawanie drogo , oczywiscie będzie trzeba troszkę poczekąć by zszedł ten przedmiot , dlatego polecam zrobienie nowego konta 1 lvl , na nim będziesz wystawiał Shop'y.

4.Sprzedawanie Ulepszaczy , na nowszych Serwer'ach , bardzo szybko zchodzą . :)

5. Chodzenie na Demon Tower , i tam ulepszanie np. Zbroji na lvl.61 na +6/7 .

LvL - 51-60

1. Niszczenie metinów , w DT ; Upadku (60lvl) itd .

2.Niszczenie metinów Twardości (50lvl) , Diabła (55lvl)

3.Chodzenie na słabe bossy ; Wódz orków (można już iść na ~40lv) , Królowa pająków

4.Chodzenie na Demon Tower , i tam ulepszanie np. Zbroji na lvl.61 na +6/7 .

5.Kupowanie w okazyjnych cenach , sprzedawanie drożej .

LvL - 61-74

1.Niszczenie metinów Upadku (60lvl) , Smierci (65lvl) , Morderstwa (70lvl) Te metiny występują (większość z nich ) w Demon tower (dt).

2.Zabijanie Bossów .

3.. Ulepszanie eq , i sprzedawanie go .

LvL - 75-99

*zalecam zakup broni na 75lvl , z sr+20

1.Niszczenie Metinów ; Morderstwa (70lvl ; DT / Ognista Ziemia) , Pung Ma (75lvl , Zwykły las (las duchów) , Ma-An (80lvl, las duchów) , To-Young (85lvl , czerwony las) , Jeon-Un (90lvl , czerwony las) z tych metinów może nam dropnąć Pierścień doświadczenia , rękawica złodzieja itp.

2.Zabijanie silnych bosów typu , Umarły rozpruwacz , jego szkate możemy b.drogo sprzedać.

3.Kupowanie w okazyjnych cenach , sprzedawanie drożej .

4.Ulepszanie eq , i sprzedawanie go .

Mam nadzieję ,że poradnik ten komuś się przydał . : )

?

Opublikowano

Głownie poradnik został stworzony dla nowicjuszy w świecie metin'a.

O lvl'ach 60-99 w ogóle zapomniałem , niedługo je dopiszę . :)

@Edit Dodane.

Opublikowano

Według Cb. są bezsensu , lecz zauważ , że na Mpcforum , również są nowicjusze grający w metina, i dla nich zapewne nie ...

@Edit Czemu krytykujesz cudze poradnik jeżeli sam nie masz własnych ?

Opublikowano

Według Cb. są bezsensu , lecz zauważ , że na Mpcforum , również są nowicjusze grający w metina, i dla nich zapewne nie ...

@Edit Czemu krytykujesz cudze poradnik jeżeli sam nie masz własnych ?

Rozumiem, że jeśli mi się samochody danej marki nie podobają to mam stworzyć własną?

Opublikowano

nie wiem po co kolejny poradnik dodawac jak jest i w CH* ...

http://www.mpcforum.pl/topic/526699-tutorialspis-poradnikow-na-zarabianie-yang-metin2/

ps. stary poradnik i nawet newbie juz wiedza :)

Jak może być on stary jeżeli sam to dzisiaj pisałem ? :x

nie wiem po co kolejny poradnik dodawac jak jest i w CH* ...

http://www.mpcforum.pl/topic/526699-tutorialspis-poradnikow-na-zarabianie-yang-metin2/

ps. stary poradnik i nawet newbie juz wiedza :)

Poradnik napisał , bo nudziło mi się ... xD.

Ps. Czego kurwa się nie zrobi na forum , to ludzie zaczną spamić kurwa , i narzekać na cudza prace ... Kogo to kurwa obchodzi , że sam to pisałem etc. zamiast to docenić zawsze lepiej hejtować...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...