Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-Mobile internet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Denerwuje mnie ze moge miec tylko internet w telefonie przez wi-fi chcialbym miec takze gdy jade w autobusie czy tez jestem na jakims zadupiu gdzie nie ma wifi i tutaj jest pytanie kazdy wie ze mozna miec internet w telefonie lecz to bierze wiele pieniedzy

na stronie t-m znalazlem cos takiego

http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/stali_klienci/uslugi_do_internetu/bc_w_telefonie/internet

internet za 12 zl na 6 miesiecy hmmm ciekawi mnie to czy tkwi w tym jakis haczyk ?

Wie ktos jak szybki jest ten internet ?

Czy moglbym pobierac pliki dzieki niemu ?

Czy moglbym ogladac strony typu mpcforum , gunners.com.pl ?

patrzcie na to :

Możliwość wykorzystania ryczałtu tylko do Internetu w telefonie.

- Usługa będzie udostępniona po północy dnia, w którym Operator otrzymał dyspozycję aktywacji.

- Dane naliczane są za każde rozpoczęte 100 kB, oddzielnie za dane wysłane i odebrane na poziomie protokołu internetowego (IP). Po zakończeniu połączenia lub o godz. 24:00 dane są zaokrąglane w górę, do pełnej jednostki taryfikacyjnej - 100 kB.

- Po przetransmitowaniu określonej ilości danych możliwe ograniczenie prędkości. W ramach usług blueconnect 12 i blueconnect 9 - 100MB, blueconnect 18 i blueconnect 14 - 300MB

Aby aktywować blueconnect 9 wyślij SMS o treści BC9 pod bezpłatny numer 8025.

Aby aktywować blueconnect 14 wyślij SMS o treści BC14 pod bezpłatny numer 8025

o czym swiadczy ten podkreslony tekst ?

Opublikowano

Jak kupisz ten za 12 zł na pół roku będziesz miał do wykorzystania 300mb co miesiąc (i co miesiąc będziesz musiał płacić 12 zł) Max prędkość to 1 mega.Jak wykorzystasz cały dostępny transfer ogranicza ci szybkość neta do 16 kbps....

Moim zdaniem już lepiej wykupić któryś z tych pakietów:

www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/taryfy/karta/uslugi/internet_w_telefonie

Opublikowano

Jak Ci tamta oferta pasuje to bierz

Dane naliczane są za każde 100kB czyli jak wykorzystasz 5kB to będzie że 100 (chyba dobrze rozumiem)

Opublikowano

Zadzwoń do biura obsługi, wybierz żeby pogadać z jakiś kolesiem, spytaj się czy są jakieś taryfy internetowe, on Ci bedzie opowiadać, jak spytasz się, albo on wspomni o bluconnect 14, to spytaj się czy można to jakoś sprawdzić, on wtedy zaoferuje Ci certyfikat na 1miesiac za darmo, pod koniec darmowego ineternetu, możesz wysłać jakieś tam sms'a, żeby nie płacić i takim sposobem masz internet za darmo przez miesiąc, potem możesz placić. Wiem, bo sam mam tą ofertę.

Weteran
Opublikowano

Dobry jest, ale jak wykorzystasz dostępny transfer, to prędkość jest do dupy.. piosenkę będziesz ściągał godzinę.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Jak kupisz ten za 12 zł na pół roku będziesz miał do wykorzystania 300mb co miesiąc (i co miesiąc będziesz musiał płacić 12 zł) Max prędkość to 1 mega.Jak wykorzystasz cały dostępny transfer ogranicza ci szybkość neta do 16 kbps....

Moim zdaniem już lepiej wykupić któryś z tych pakietów:

www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/taryfy/karta/uslugi/internet_w_telefonie

co miesiac laduje fona za 25zl wiec ten 12zl 350 pasowalby mi ale mam jeszcze jedno pytanie

czy da sie na tym ogladac filmy na yt ? czy bedzie buforowalo ?

ile wychodzi minut /godzin na dzien ? tak zeby wykorzystac te 350mb

Opublikowano

transfer możesz zużyć i w godzine, wystarczy pooglądać kilka filmów na yt ;)

nie każdy film z yt oglądniesz na telefonie

po co ci telefon do ściągania plików , skończy się limit będzie straszny ślimak ale każdy komunikator ruszy bez problemu na tym limicie

jeśli chodzi o komunikatory i przeglądanie stron wystarczy pakiet za 9 zł i uaktywnić kompresor ( zwiększa nawet trzykrotnie ilość ściąganych danych )

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a wiec bede musial sciagnac opere aby kompresowala te obrazki itp

Sciagac raczej nic nie bede potrzebne mi tylko do gg i ogladania stron

Wiecie moze czemu w htc wildfire s nie ma na klawiaturze takiego znaczka `

Opublikowano

używaj zwykłego apostrofu ' , większość telefonów nie ma wszystkich znaków specjalnych ze zwykłej klawiatury

po co opere , kompresor jest po stronie operatora i ustawia się go przez stronę www w telefonie albo aplikacje na kompie jeśli podłączony ma się telefon/modem do netu

http://compressor.t-mobile.pl/ups/

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

zapisz w notatniku na kompie pełną nazwę nicku , wrzuć na telefon , otwórz i metodą kopiuj wklej uzupełnij. potem zostaje już tylko zapamiętać login :)

podobnie robiłem na symbianie i bada

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Prześlij sobie ten znak z bramki sms a potem skopiuj i wklej tam gdzie trzeba:)

@edit

Up szybszy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...