Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BF 3 - czarny ekran

ziom12368

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem przez allegro cd-key i otrzymałem wersje rosyjską ;/ Więc pożyczyłem płytki od kolegi i zainstalowałem PL założyłem konto zarejestrowałem się itp... No i teraz mam problem gdy wybieram serwer i uruchamia się gra to mam czarny ekran słyszę tylko głosy..

(szukałem w google no ale nie mogę sobie sam poradzić)

Dane - Nvidia Geforce GT330 M , windows 7 , i5 2,4 GHZ , 4 gb ram, 500 gb dysk

(ps. możecie pomóc najlepiej pisać na gg 19430096 , i jeszcze bf na jakiej grafice pujdzie ? )

Opublikowano

W folderze Orgin nie mam niczego takiego jak "BF3" .Chyba że chodzi ci o folder games Orgin to gdy klikam na tą ikonę to nie ma przycisku napraw..(są spakuj , właściowści itp) ;/ Zle szukam ?

ps. Kiedyś miałem pirata bf 3 i śmigał na średnich ,teraz próbuje uruchomić kampanie i nie działa jest tylko taki jeden obrazek ... ;/ 5 min czekałem

AAA już rozumiem przez aplikacje orgin dałem napraw i teraz trzeeeeeeba czekac ... ;/

Opublikowano

To tak jak piszę na gadu.

Najnowsze sterowniki, a najlepiej pobierz całą grę z Origina- lepiej się nie bawić tą instalacją z płytki na rosyjskim key'u.

Opublikowano

A tak w ogóle radzę Ci grać na standardowym języku twojej wersji Battlefield'a 3, ponieważ za modyfikacje plików czyli np. spolszczenie. Karane jest to banem :(

Opublikowano

Nie chodzi tu o samą zmianę języka tylko o grzebanie w plikach czyli podmienianie z np. rosyjskiej na polską zabawa w rejestrze i te sprawy.

EULA pkt. 1 podpunkt D

Opublikowano

Niestety tak :( Też mam z tym problem. Co jakiś czas banują grupę ludzi... To nie jedyne zagrożenie przez te klucze mogą również być kradzione. Dostałeś skan klucza..? Tylko chodzi o zdj. klucza w pudełku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...